אוכל
אוכל טוב

מהים אל הצלחת: 13 טיפים לעבודה עם דגים

ביקרנו בסדנת הדגים של אבנר לסקין באקדמיית הבישול בולטהאופ, וחזרנו עם יופי של טיפים. אז איך בוחרים דג טרי? ממה כדאי להיפטר כשעובדים עם טונה אדומה? ומה עושים אם תערובת הבשר לקציצות קשה לעבודה? הכל כאן, וגם שני מתכונים נפלאים לקיץ לוהט

ירון רוולסצ'י | אוכל טוב | פורסם 17/06/16 08:30 
סדנת דגים באקדמיה של בולטהאופ (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
עובדים עם טונה אדומה? אל תשכחו להוריד את פס הדם | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב