מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

יש אלוהים, והוא המציא צ'יריוס בטעם שוקולד וחמאת בוטנים

צ'יריוס בטעם שוקולד וחמאת בוטנים נשמע כמו משהו שהמצאנו בחלומות שלנו ושקלנו לשלוח כהצעה למפעל של ווילי וונקה, אבל מישהו הקדים אותנו, וטוב שכך. אנחנו מתרגשים ברמה של לרכוש כרטיס בכיוון אחד לארצות הברית ולשבת שם מול הסופרמרקט, כמה זמן שיידרש

mako אוכל
פורסם:
דגני בוקר צ'יריוס
דגני בוקר צ'יריוס|צילום: Natalia Ganelin / shutterstock, shutterstock
הקישור הועתק

נפתח בווידוי: לא ידענו שיש עוד טעמים לצ'יריוס. עד היום הכרנו שניים, אחד שאנחנו קוראים לו "הרגיל" – שהוא מתוק, והשני בטעם דבש ושקדים, גם כן מתוק אבל קצת אחרת. אנחנו עוקבים בדריכות אחרי מיליון הטעמים שאוראו מוציאים מדי שנה, נרגשים לשמוע על כל טעם חדש של בן & ג'ריס – אבל הטעמים של צ'יריוס פשוט עברו לנו מתחת לרדאר, ואנחנו מאשימים בכך את כל חברינו שהיו בארצות הברית ולא חשפו אותנו למידע החשוב הזה.

ונעבור לעיקר החדשות:אתר popsugarטוען שגורמים אמינים ביותר (חשבון האינסטגרם השווהCandyhunting, שמדווח לא פעם על דברים מושלמים לפני שהם צצים על המדפים) טוענים שכבר בסתיו הקרוב, ממש מעבר לפינה, חברת ג'נרל מילס – שעומדת מאחורי הצ'יריוס וכבר שיחררה, כאמור, לא מעט טעמים שלא ידענו על קיומם – תוציא לשוק את הטעם החדש והנפלא – שוקולד וחמאת בוטנים. איך אמר חבר מערכת יקר? "אני רוצה פירמידות של זה".

באתר מבטיחים לעדכן כשהמוצר יהיה על המדפים, אבל לפני שאתם מתלהבים – זה לא יקרה בארץ, לפחות נכון לעכשיו, ואנחנו יכולים רק להתפלל לאלוהי המשווקים או נסטלה או אסם או מי שאחראי שם למעלה – שירימו את הכפפה הזאת ויפה, שעה אחת קודם.