הנה מחשבה שהטרידה אותנו לא מעט זמן - אנחנו לא גאים בה במיוחד, אבל היא הייתה שם תמיד, ועכשיו גילינו מה התשובה. אנחנו די בטוחים שאנחנו לא היחידים שהתחבטו בשאלה, ולכן החלטנו להביא את הדברים לידיעתכם. אז ככה: נכון שלרדיד האלומיניום יש צד מבריק וצד מט? אז איזה צד אמור לגעת באוכל, ומה ההבדל ביניהם? 

באתר Delish מצאו מישהו שכנראה העביר יותר לילות מאיתנו ער במיטתו עם הסוגייה הזאת, והוא החליט לפנות ליצרן של ניירות האלומיניום, וקיבל תשובה חד משמעית: אין הבדל. אתם יכולים לאפות או לכסות או לעטוף את האוכל שלכם עם איזה צד שמתחשק לכם. 

>> מתכונים לארוחה המפסקת

>> מתכונים לשבירת הצום

רגע, רגע, רגע, אבל אם אין הבדל, אז למה בכל זאת צד אחד מבריק? הנה הסבר למעמיקים שביניכם: רדיד האלומיניום מיוצר בתהליך שנקרא כרסום, כזה שרק באמצעותו אפשר לייצר יריעות כל כך דקות של המתכת. בתהליך זה מייצרים כל שתי יריעות כשהן צמודות, כך שהן תומכות אחת בשנייה, אחרת המתכת לא תעמוד בתהליך ותישבר. הצד של כל יריעה שנגע ביריעה סמוכה הוא הצד נטול הברק, והצד השני - הוא המבריק. מעבר לכך - אין כל הבדל מבחינת התכונות והמאפיינים של המתכת. 

נרגענו, אבל עכשיו אנחנו מחפשים סוגיה חדשה, אחרת - על מה נחשוב כל היום?