מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

סטארבאקס הוציאו לאטה עם כורכום, והוא נראה מדהים

רשת סטארבאקס כבר כבשה את הלקוחות ואת אינסטגרם עם קפה חד קרן וקפה בת ים צבעוניים ומרשימים, והנה סניפי אנגליה עושים זאת שוב - והפעם עם כורכום. מעבר לסגולות הבריאותיות של התבלין - מסתבר שהוא מעניק לקפה גוון זהוב זוהר ויפה להפליא

mako אוכל
פורסם:
לאטה כורכום של סטארבאקס
תודו שזה נראה טוב. לאטה כורכום בסטארבאקס|צילום: יחסי ציבור, starbucks
הקישור הועתק

רשת סטארבאקס משקיעה בקפה שנראה טוב, זה ידוע. בשנה שעברה היה זה לאטה יוניקורן עם חלב ורוד וסירופ כחול, בסטארבאקס מקסיקו אפשר להשיג לאטה בת ים בגווני ירוק וכחול עם נצנוצים ורודים, אבל את תשומת הלב הכללית מושך השנה דווקא לאטה אחד שיצא בסניפי הרשת באנגליה, בגוני צהוב-זהוב מרשימים שמגיעים, תאמינו או לא, מכורכום.

ברשת החליטו להוסיף את התבלין לחלב, שמקבל גוון זוהר וטבעי לחלוטין, וכשהאספרסו מצטרף לחגיגה מתקבל קפה הפוך שנראה כמעט מוזהב. אנחנו יכולים רק לדמיין מה יקרה לרשתות החברתיות סטייל אינסטגרם כשהבריסטות שם יתחילו שם עם הציורים בקצף, אבל בינתיים בואו נדבר על הטעם: ברשת אומרים שהכורכום משתלב היטב בטעמי הקפה והולך לא רע בכלל גם עם חלב שקדים או סויה. אנחנו עוד לא ניסינו אבל מוכרחים להודות שגם בדמיון שלנו זה איכשהו מסתדר.

בעוד מסביב לעולםמסקרים את התוספתהמפתיעה ללאטה ומציינים בעיקר את המראה הזוהר שהיא מעניקה למשקה, חשוב להגיד שהכורכום הוא אחד התבלינים הכי בריאים שיש, עם סגולות אנטי דלקתיות, וכבר שנים שמדענים חוקרים את ההשפעות החיוביות שלו ואף את האפשרות שהוא מסייע בריפוי ומניעה של סרטן. אנחנו לא יודעים כמה מהתכונות האלה נשמרות במהלך ייצור המשקה וכמה כורכום בדיוק נכנס לכל כוס - אבל אין ספק שזו תוספת שווה יותר מכל צבע מאכל ורוד או כחול שהוא, ולא רק בגלל המראה.

מצאתם טעות לשון?