מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

חדש ביפן: אבטיח בצורת לב

חקלאי יפני הלך בעקבות ליבו ופיתח מתקן מיוחד המסוגל לייצר אבטיח בצורה של לב. צפו בסרטון המקסים והנוגע ללב

mako אוכל
פורסם:
אבטיח הלב
האיכר היפני מחזיק את אבטיח הלב|צילום: אתר japandailypress.com, mako אוכל
הקישור הועתק
אבטיח הלב
מחמם את הלב! אבטיח הלב של הירואישי קימורה|צילום: אתר japandailypress.com, mako אוכל

בסרטון, אותו מפיצה סוכנות הידיעות היפנית, אפשר לראות את קימורה מכניס את הפרי הזעיר, בטרם תפח, לתוך המתקן. האבטיח מתבגר בתוך הלב המלאכותי, וכשהוא משלים את הצמיחה שלו, מתקבל פרי מקסים בצורה הרצויה. נכון, אתם צודקים – זה בהחלט אומר שאפשר לייצר מעתה אבטיחים בכל מיני צורות מקוריות וחדשניות.

מתקן לייצור אבטיח בצורת לב
איך לא חשבו על זה קודם? המתקן המיוחד|צילום: אתר japandailypress, mako אוכל
אבטיח בצורת לב
רשמו לעצמכם להשיג אותו עד יום האהבה הבא|צילום: אתר japandailypress

ומה לגבי הטעם? קימורה טוען שהמתיקות הפתיעה אפילו אותו: "יש לו בשר עסיסי ואדום וטעם מתוק שנשאר על הלשון גם אחרי שמסיימים לאכול", סיפר בשמחה.

מצאתם טעות לשון?