חדש ביפן: אבטיח בצורת לב
חקלאי יפני הלך בעקבות ליבו ופיתח מתקן מיוחד המסוגל לייצר אבטיח בצורה של לב. צפו בסרטון המקסים והנוגע ללב
mako אוכל
פורסם:


בסרטון, אותו מפיצה סוכנות הידיעות היפנית, אפשר לראות את קימורה מכניס את הפרי הזעיר, בטרם תפח, לתוך המתקן. האבטיח מתבגר בתוך הלב המלאכותי, וכשהוא משלים את הצמיחה שלו, מתקבל פרי מקסים בצורה הרצויה. נכון, אתם צודקים – זה בהחלט אומר שאפשר לייצר מעתה אבטיחים בכל מיני צורות מקוריות וחדשניות.


ומה לגבי הטעם? קימורה טוען שהמתיקות הפתיעה אפילו אותו: "יש לו בשר עסיסי ואדום וטעם מתוק שנשאר על הלשון גם אחרי שמסיימים לאכול", סיפר בשמחה.
מצאתם טעות לשון?