מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

פותחים שולחן: 5 המסעדות הערביות הכי טובות בארץ

ערביי ישראל חוגגים בימים אלה את חודש הרמדאן, ואנחנו עומדים בצד ומריירים. אז במקום להתעסק בוויכוח הישן למי שייך הפלאפל או מי אחראי על הכנאפה, למה שלא תתווכחו לאיזו מהמסעדות שלהלן תקפצו כשתהיה לכם שעה פנויה?

יחסי ציבור
mako אוכל
פורסם:
מסעדת רולא. כנאפה 2.
צילום: אמיר דיב
הקישור הועתק
מצאתם טעות לשון?