
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
הפסטה הכי טובה שלי: חגיגה עם חצילים, עגבניות, חמאה ויין, במתכון של אורלי פלאי ברונשטיין. למתכון

צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
פלאפל אפוי. באינסטינקט היינו נגד, אבל וואלה - זה פשוט טעים ברמות. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל
עוגת קינמון, קפה ופקאן סיני שמכינים בכלום זמן ואפס מאמץ, אבל מקבלים ים מחמאות. למתכון

צילום: ענבל כבירי | הכלים באדיבות הקרמיקאית שרית רשף, mako אוכל
מג'דרה עם בורגול שפשוט לא רואה ממטר את אחותה הקלאסית עם האורז. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
ואיך אפשר לסגור את הרשימה בלי אוזני ההמן המטורפות האלה של ענבל לביא? למתכון




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן