אוכל
אוכל טוב

לא הכל אבוד: איך מתקנים טעויות נפוצות באפייה?

העוגה נשרפה מלמעלה ובפנים נשארה לא אפויה, הבצק התפרק והעוגיות יצאו יבשות כמו אבן. כל מי שהתנסה בחייו באפייה יודע שטעויות הן לגמרי חלק מהתהליך. חשבתם שאין דרך חזרה? תתפלאו, הרבה פעמים דווקא יש. קבלו את מדריך התיקונים שלנו, ושמרו אותו קרוב ללב

נטלי לוין | אוכל טוב | פורסם 12/04/16 11:37 
עוגת שוקולד - קרם ברולה חבוי (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
חלק מהטעויות בהחלט ניתן לתקן. עוגת שוקולד וקרם ברולה מתוך "בייק אוף ישראל" | צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל