בערך אחת לשבוע אנחנו נודרים לאכול יותר ירקות ופירות, וכשנחה עלינו רוח ביצועית אנחנו גם דואגים להצטייד בכאלה. שם, בין מדפי הירקנייה, הירקות נראים לנו מגרים וטריים ובדרך כלל כשאנחנו מגיעים הביתה אנחנו גם אוכלים מהם. אבל בואו נריץ רגע יומיים שלושה קדימה: פתאום המלפפון הוא כבר לא מה שהיה פעם, הגזר מלא קמטים, והחסה, לא נעים לנו להגיד, נראית חולה. אבל מסתבר שיש מה לעשות! קבלו חמישה טיפים וכללי מפתח שיאריכו את חיי הירקות והפירות שלכם וישמרו עליהם במצב נהדר לאורך זמן.