מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף

יופי של ארוחה ב-300 קלוריות: טורטייה מגולגלת עם סלט אבוקדו ועוף צלוי. טעים באחריות, וממש לא משמין

נטע בירן
mako אוכל
פורסם:
טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף
טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
הקישור הועתק
טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף
טורטייה עם חזה עוף וגוואקמולי. מהיר, אסתטי, משביע, והכי חשוב - דל קלוריות|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

מצרכים (ל-2 מנות):
100 גרםחזה עוף
2 כפיות שמן
חצי אבוקדו בינוני
מעט מיץ לימון
עגבנייה
בצל סגול קטן
חצי פלפל אדום
2-3 גבעולי כוסברה קצוצים
מעט צ'ילי
מלח ופלפל
2 טורטיות מקמח מלא (ניתן לקנות בסופר)

אופן הכנה:

1. צולים את חזה העוף במחבת עם כפית שמן או ספריי שמן. כשמוכן חותכים לרצועות.

2. חותכים את האבוקדו לקוביות ושופכים על הקוביות מיץ לימון.

3. חותכים גם את העגבנייה, הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות.

4. מערבבים את העגבניות, הפלפל והבצל עם האבוקדו. מוסיפים את הכוסברה ומתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל.

5. מחממים מעט טורטייה על מחבת יבשה.

6. מניחים במרכז הטורטייה מהגוואקמולי ומעליו מסדרים רצועות חזה עוף. מגלגלים את הטורטייה, ומקפלים את הקצה התחתון שהמילוי לא יברח. מכינים באותו אופן גם את הטורטייה השנייה, ונותנים ביס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים