mako
פרסומת

20/20: סאטה עוף מהיר

חזה עוף מצופה ומטוגן, עם רוטב אסייתי קליל של חמאת בוטנים וסויה – והכל ב-20 דקות

עמרי אנדרס צורף
mako
פורסם:
הקישור הועתק

מנה שכל מסעדה אסייתית מתפארת בה, בגרסה ביתית פשוטה וטעימה בהרבה. הכמות מספיקה לזוג עם תיאבון בריא.

סאטה עוף
סאטה עוף. מלא טעמים|צילום: עמרי אנדרס צורף, mako

סאטה עוף

המצרכים:
1 חזהעוףשלם
3 כפות רוטב סויה
1 כפית קורנפלור
2 כפות חמאת בוטנים
4 כפות מים
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כףקוקוסטחון
2 שיני שום
2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה כף אחת של סויה עם הקורנפלור. פורסים את חזה העוף לנתחים ומערבבים עם תערובת הסויה והקורנפלור. משרים חמש דקות.

2. בינתיים מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, שארית הסויה, המים, מרק העוף והקוקוס.

3. פורסים את שיני השום דק, מחממים שמן במחבת ומטגנים אותן דקה.

4. מוסיפים את העוף ומטגנים עד שכל הנתחים מלבינים.

5. מוסיפים את תערובת הבוטנים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

6. מגישים עםאורז.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון:סאטה עוף מהיר