בין סעודה לסעודה, בין בליסה לבליסה – זאת המנה שתחזיר לכם צלם אנוש. כולנו צרכנים של בטטות ושל קישואים – העניין עם הסלט הזה הוא ששניהם מוגשים בו בצורתם הגולמית (כן כן, נראה שטרנד הרו-פוד לא לחלוטין פסח אפילו עלינו). הסלט כשלעצמו טעים ומשביע להפליא, ואם אתם מגישים אותו עם אורז או אטריות שעועית, אתם בכלל מסודרים לכמה שעות טובות.

סלט קישואים ובטטה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
סלט קישואים ובטטות. לא, אתם לא מאמינים כמה זה טעים | צילום: עמרי אנדרס צורף

סלט קישואים ובטטות

מחיר: 10 שקלים
זמן הכנה: 15 דקות

המצרכים:
1 קישוא
1 בטטה
1 עגבנייה
2 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 כף חומץ בלסמי
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את הקישוא והבטטה, וקוצצים לגפרורים דקיקים בעזרת מנדולינה, קולפן ג'וליאנים או סכין חדה. מעבירים לקערה.

2. מגררים לתוך הקערה את העגבנייה, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

3. משרים 10 דקות.

4. מגישים עם אטריות שעועית או אורז.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: סלט קישואים ובטטות

>> בשבוע שעבר הכנו קסדיות מקסיקניות
>> לכל המתכונים הזולים והמהירים