מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

20/20: סלט קישואים ובטטות

שימו לב, הפעם מדובר במנה שכל-כולה בריאות, ובכל זאת – כנראה שגם אתם תמצאו את עצמכם מתמכרים אליה. 10 שקלים, רבע שעה עבודה – צאו לדרך

עמרי אנדרס צורף
mako
פורסם:
הקישור הועתק

בין סעודה לסעודה, בין בליסה לבליסה – זאת המנה שתחזיר לכם צלם אנוש. כולנו צרכנים שלבטטותושלקישואים– העניין עם הסלטהזה הוא ששניהם מוגשים בו בצורתם הגולמית (כן כן, נראה שטרנד הרו-פודלא לחלוטין פסח אפילו עלינו). הסלט כשלעצמו טעים ומשביע להפליא, ואם אתם מגישים אותו עםאורזאו אטריות שעועית, אתם בכלל מסודרים לכמה שעות טובות.

סלט קישואים ובטטה
סלט קישואים ובטטות. לא, אתם לא מאמינים כמה זה טעים|צילום: עמרי אנדרס צורף, mako

סלט קישואים ובטטות

מחיר: 10 שקלים
זמן הכנה: 15 דקות

המצרכים:
1 קישוא
1 בטטה
1 עגבנייה
2 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 כףחומץ בלסמי
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את הקישוא והבטטה, וקוצצים לגפרורים דקיקים בעזרת מנדולינה, קולפן ג'וליאנים או סכין חדה. מעבירים לקערה.

2. מגררים לתוך הקערה את העגבנייה, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

3. משרים 10 דקות.

4. מגישים עם אטריות שעועית או אורז.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון:סלט קישואים ובטטות