20/20: סלט קישואים ובטטות
שימו לב, הפעם מדובר במנה שכל-כולה בריאות, ובכל זאת – כנראה שגם אתם תמצאו את עצמכם מתמכרים אליה. 10 שקלים, רבע שעה עבודה – צאו לדרך
בין סעודה לסעודה, בין בליסה לבליסה – זאת המנה שתחזיר לכם צלם אנוש. כולנו צרכנים שלבטטותושלקישואים– העניין עם הסלטהזה הוא ששניהם מוגשים בו בצורתם הגולמית (כן כן, נראה שטרנד הרו-פודלא לחלוטין פסח אפילו עלינו). הסלט כשלעצמו טעים ומשביע להפליא, ואם אתם מגישים אותו עםאורזאו אטריות שעועית, אתם בכלל מסודרים לכמה שעות טובות.

סלט קישואים ובטטות
מחיר: 10 שקלים
זמן הכנה: 15 דקות
המצרכים:
1 קישוא
1 בטטה
1 עגבנייה
2 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 כףחומץ בלסמי
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הקישוא והבטטה, וקוצצים לגפרורים דקיקים בעזרת מנדולינה, קולפן ג'וליאנים או סכין חדה. מעבירים לקערה.
2. מגררים לתוך הקערה את העגבנייה, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
3. משרים 10 דקות.
4. מגישים עם אטריות שעועית או אורז.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון:סלט קישואים ובטטות