20/20: לביבות בטטה עם בשר
אתם רעבים, אבל מעדיפים להישאר בגבולות הארוחה הסבירה ולא להתבהם יותר מדי? פנו 20 דקות לקציצות האלה, שרק דורשות סלט ליד
מכירים אתלביבות הבטטההצמחוניות, שמוגשות עם רוטב יוגורט ואין מתאבן מוצלח מהן בכל העולם כולו? אז אלה האחיות שלהן, שמשתייכות לקטגוריית המנות העיקריות:בשריות, בשרניות, וביחד עםסלטירקות קטן מחזיקות ארוחת ערב טובה ונעימה.

לביבות בטטה בשריות
זמן הכנה: 20 דקות
מחיר: 20 שקל
המצרכים:
1בטטהבינונית
250 גרםבשר בקר טחון(או תערובת של בקר ועוף)
1 ביצה מס' 3
1/3 כוס פירורי לחם
1 כף רסק עגבניות
מלח, פלפל
תימין
שמן לטיגון
לימון להגשה
אופן ההכנה:
1. קולפים את הבטטה ומגררים לתוך קערה.
2. מוסיפים את הבשר, הביצה, רסק העגבניות והתיבול ומערבבים.
3. מוסיפים בהדרגה אתפירורי הלחםומערבבים.
4. מחממים שמן במחבת גדולה. קורצים כדורים קטנים, משטחים אותם מעט ומעבירים למחבת.
5. מטגנים 5 דקות מכל צד, ומוציאים לנייר מגבת. מגישים עם לימון.