20/20: ארוחה מהירה לצמחונים מזדמנים
פלפל ממולא ממש לא מחייב שעות של עמידה במטבח, במיוחד אם המילוי הוא גבינת פטה ובטטות. מנה צמחונית מנצחת ב-20 דקות ו-20 שקלים
יש ימים שבהם הגוף זועק לקצתירק, ומבקש חופשה זמנית מבשר. בפעם הבאה שזה יקרה לכם, פנקו את עצמכם בפלפליםהאלה - מתכון פשוט להפליא, ועם זאת טעים ומשביע באופן מפתיע. ההוצאה הכספית העיקרית היא גבינת הפטה. שאר המצרכים זולים ונגישים למדי.
פלפל ממולא גבינת פטה ובטטות
מצרכים:
4 פלפלים אדומים גדולים
1 חבילת גבינת פטה
1בטטהבינונית
חופן עלי רוזמרין
מלח
פלפל
שמן זית
להגשה:
שמנת חמוצה
לימון
בזיליקום
אופן ההכנה:
1. חוצים את הפלפלים לאורכם, מקלפים את הבטטה ומגררים אותה. אפשר לקצוץ לקוביות, אך זה יאריך את זמן ההכנה. במקביל, מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים את גבינת הפטה עם הבטטה, המלח והפלפל.
3. מחלקים בערך כף מילוי לכל פלפל, מפזרים פירורי לחם ומתיזים מעט שמן זית על כל יחידה.
4. אופים במשך 15 דקות או עד שפירורי הלחם מזהיבים.
5. מגישים חם עם שמנת חמוצה, לימון ובזיליקום, והכי טוב – בליווי אורז.