מקום אחרון: גומיגם ספארי

מה: שרבט פרווה בטעמי לימון ופטל.

מחיר: 8 שקלים.

איך: גומיגם ספארי הוא שלגון בלתי טעים בעליל, השאלה היא רק עד כמה. הצבע והטעם רדיואקטיביים, המרקם גרגירי מדי, ושתי (!) סוכריות הדובון שמוצפנות בפנים רק מחמירות את המצב עוד יותר - הן קשות ובלתי טעימות ומתוקות באופן פושע.

ציון: 4.5

אין תמונה
גומיגם ספארי. טוב, אתם לא רציניים

מקום 9: אנגרי בירדס

מה: קרחון שרבט פרווה בטעם ענבים ואננס

מחיר: 10 שקלים.

איך: למרבה הזוועה, מדובר בשלגון הנמכר ביותר הקיץ הזה. הסיבה היא, באופן לא מפתיע, בובת הציפור הזועמת המצורפת, שלמענה מוכנים ילדינו הרכים לשאת את טעמו של המוצר. טעם הענבים מזכיר תרופה, הטקסטורה דחוסה מדי ולא נעימה, והמתיקות, אוי המתיקות, מוגזמת לבלי שאת.

ציון: 5

אין תמונה
אנגרי בירדס. הכל בשביל הבובה

מקום 8: קראנץ' ליבת נוגט

מה: שלגון בשומן צמחי בטעם שוקולד במילוי נוגט, בציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח (נו, כמו שוקובו).

מחיר: 10 שקלים

איך: חובבי הווניל לא באו על סיפוקם, חובבי השוקולד נהנו רק באופן חלקי, וטענו שמדובר בגלידה לא מאוד מפנקת. מה שכן - ליבת הנוגט צוינה על ידי רוב הטועמים כטעימה ופרלינית, גם אם קשה מדי. מצד שני - מחצית מטעמים טענו לטעם לוואי של אבק בגלידה ובציפוי.

ציון: 6.5

מקום 7: קראנץ' בציפוי שוקולד חלב

מה: שלגון בשומן צמחי בטעם וניל בציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח.

מחיר: 10 שקלים.

איך: נחמד, אבל לא הרבה מעבר לזה. גלידת הווניל פשוטה (לא תפספסו שמדובר בגלידה צמחית), הציפוי סביר אך לא מותיר שום רושם.

ציון: 7

מקום 6: קוקילידה וניל

מה: גלידה חלבית בטעם וניל עם עוגיות שוקולד עשירות.

מחיר: 11 שקלים.

איך: העוגיות היו מתוקות וצ'ואיות מדי לחלקנו, טעימות לאחרים. הגלידה, בניגוד למה שזכרנו, היא גלידת וניל פשוטה שבפשוטות. לחלק מהטועמים זה לא הפריע, אחרים התמרמרו והאשימו את הווניל בטעם זול של גלידת פרווה. המשפט "זה מרגיש כמו גלידה שבטעות שרדה את הניינטיז" נזרק לחלל.

ציון: 7

אין תמונה
קוקילידה. הדעות חלוקות

מקום 5: מגנום דאבל שוקולד עם נוגט

מה: שלגון שמנת משובחת בטעם וניל בציפוי שוקולד לבן ושוקולד חלב עם ריפל בטעם נוגט.

מחיר:  11 שקלים.

איך: מעט מאכזב. הנוגט שבתוך הגלידה לא מאוד מורגש, וכשהוא מורגש זה לרעה - היה עדיף לו היו מניחים לווניל לנפשו. הציפוי הדו-צבעי לא מפצה.

ציון: 7

אין תמונה
מגנום דאבל שוקולד עם נוגט. קצת מאכזב

מקום 4: טעמקור XL

מה: בעברית תקנית - קסטה. שני ביסקוויטים, חצי שוקו, חצי וניל.

מחיר: 8 שקלים.

איך: כל הטועמים הסכימו שמדובר בקלאסיקה, ולא סתם, אלא בכזו שעדיין מחזיקה מעמד. הווניל הזכיר לנו גלידה אמריקאית, השוקולד סתם היה טעים. מי שמחפש חדשנות לא ימצא אותה פה, אבל אנחנו בהחלט נהנינו.

ציון: 8

אין תמונה
טעמקור. עדיין טעים

מקום 3: מגנום שוקולד לבן

מה: גלידת שמנת בטעם וניל בציפוי שוקולד לבן.

מחיר: 11 שקלים.

איך: ארטיק איכותי וטעים, היו שאמרו אלגנטי. הגלידה מצוינת ועדינה בטעמה, הציפוי עבה, מעט מתוק וכבד - אבל זה לא בהכרח לגנותו.

ציון: 8.5

מקום 2: מגנום אינפיניטי שוקולד וקרמל

מה: שלגון שמנת משובחת בטעם שוקולד בציפוי שוקולד מריר מעולה ושבבי פולי קקאו עם ריפל בטעם קרמל (או בקיצור: ארטיק שוקו-שוקו עם פולי קקאו בציפוי).

מחיר: 11 שקלים.

איך: פפפ, חתיכת ארטיק האינפיניטי הזה. פולי הקקאו שבציפוי בתחילה הטרידו אותנו בפציחותם המוגזמת, אבל עם הביסים למדנו לחבב ולהעריך אותם, ובעיקר את חוסר המתיקות שלהם. טעם הקרמל כמעט בלתי מורגש, והארטיק כשלעצמו טוב מאוד, אם כי פחות מתאים לליקוק על שפת הים ויותר כקינוח במסעדה.

ציון: 9

אין תמונה
מגנום אינפיניטי. איכות צרופה

מקום ראשון: טילון מגנום וניל עם שוקולד צ'יפס

מה: גביע ובו גלידת וניל שמנת עם שוקולד צ'יפס, בציפוי שוקולד.

מחיר: 11 שקלים.

איך: גלידת וניל-פצפוצים במיטבה - עדינה, טעימה, רכה וכיפית. ציפוי השוקולד מעולה. הגביע מרופד מבפנים בשכבה דקה של שוקולד, בדיוק כמו שצריך.

ציון: 9.5

אין תמונה
טילון מגנום. בדיוק כמו שצריך

שתפו, ותוכלו לחסוך לחברים עוגמת נפש

לא מסכימים עם הדירוג שלנו? ספרו לנו בטוקבקים

>> הנה ארטיקים שאתם יכולים להכין בבית!
>> לכל כתבות הצרכנות
>> בקרוב: חיים הכט ממשיך לחפש אנשי מקצוע צדיקים - התכנית יצאת צדיק חוזרת בעונה חדשה, יום שני 9.7 ב- 21:00