לפני הכל, וידוי קטן. אומנם אנחנו מאוד מחבבים את כל המהדורות המיוחדות של במבה בצורות ובגדלים שונים, שהן בדרך כלל גיוון כיפי לבמבה הרגילה, אבל משהו בכל סדרת הבמבה הממולאת פשוט לא עושה לנו את זה.

שלא תבינו לא נכון, השילוב של במבה טיפה מלוחה עם משהו מתוק קורץ לנו עוד מאוד, אבל איכשהו כל הטעמים בסדרה תמיד מרגישים לנו מלאכותיים מדי, מתוקים הרבה יותר מדי, ואחרי שלושה או ארבעה במבונים אנחנו כבר לא מסוגלים יותר. 

ובכן, לא עוד. אל שקית הבמבה הממולאת החדשה, בטעם אייס קפה (?!), ניגשנו קצת בחשש, כי בכל זאת אנחנו למודי אכזבות. למה היא נקראית אייס קפה ולא סתם קפה? ובכן, כמו לא מעט גרסאות חטיפים בזמן האחרון, את הבמבה הזו מומלץ לצרוך כשהיא קפואה, ומכאן האייס בשם שלה. אז הכנסנו אותה לכמה שעות במקפיא כמאמר ההמלצה על האריזה, ואנחנו שמחים לבשר לכם שמדובר בחטיף נהדר ממש, שלא מזכיר את כל אחיו המתוקים מדי. טעם הקפה עדין למדי, ממש לא אגרסיבי, והמתיקות הקלה שלו משתלבת נהדר עם המליחות הקלה של הבמבה. כמות המילוי, אנחנו חייבים להודות, עדיין קמצנית למדי, אבל הפעם זה דווקא עבד לטובת המוצר.

במבה אייס קפה (צילום: גיל גוטקין, mako אוכל)
במבה אייס קפה | צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

אם הטעמים האחרים מתחילים די מהר להעיק על החך, מהבמבה הזו אפשר לאכול עוד ועוד, ובקלות לחסל את כל החבילה, ואם יש עוד אחת בנמצא אז גם אותה - מה שמעולם לא קרה לנו עם הממולאות האחרות. אבל, קבלו גם אזהרה: כשהבמבה הפשירה חלק גדול מהחן שלה סר, היא הרגישה קצת לא טרייה וכבר לא הייתה כל כך טעימה וממכרת. היא נעשתה קצת מתוקה יותר (אבל עדיין לא ברמה של הטעמים האחרים), וגם טעם הקפה הרגיש פתאום קצת פחות קפה ויותר מוקה מלאכותית.

בקיצור, כל עוד מכניסים אותה להקפאה הגונה, מדובר בגרסת הבמבה הממולאת הטעימה ביותר שפגשנו, ואנחנו לגמרי מתכוונים לרכוש עוד שקיות שלה בהמשך. האם אנחנו מעדיפים אותה על פני הבמבה הרגילה? זאת כבר שאלה קשה מדי.