אוכל
אוכל

איך הופכים מתכון לטבעוני? טבלת המרות וטיפים לאפייה טבעונית

מחית תפוחי עץ יכולה להחליף ביצה, קרם קוקוס יעשה את העבודה במקום שמנת וחלב אגוזי לוז יעניק לעוגה הטבעונית שלכם טעם של נוטלה. השף והפטיסייר זיו סנדלר מהפטיסרי הטבעוני SEEDS מציג תחליפי אפייה טבעוניים ומסביר איך בדיוק להתשמש בהם. כך תעשו זאת נכון

זיו סנדלר | SEEDS - פטיסרי טבעוני | פורסם 28/03/16 07:03 
חטיף לוטוס עם שוקולד מריר (צילום: אולגה טוכשר, אוכל טוב)
צילום: אולגה טוכשר, אוכל טוב