בסגנון אתיופי: כך תכינו טארט קפה ויוגורט מקמח טף
פסח מאחורינו, החמץ הרגיל והטוב לפנינו, וזאת הזדמנות מעולה לחמם תנורים ולהציץ במתכונים המנצחים של מתמודדי "בייק אוף ישראל". סמדר הצליחה לרגש את אדוני עם טארט מפורק של לאבנה ותאנים, תום סחט מחמאות עם רולדת יוזו, תות ופטל, ואלירן הביא את הטעמים שלו מהבית עם טארט מקמח טף
רולדת יוזו, תות ופטל
אם אתם אוהבים עוגות חמצמצות, הרולדה של תום מבייק אוף צריכה להיות העוגה הבאה שלכם. בצק רך עם קרמים בטעמי יוזו, תות ופטל מרעננים במיוחד בעוגה עם מראה חגיגי.

טארט ערמונים
אם אתם מכירים את קינוח המון בלאן הצרפתי, הטארט הזה הוא גרסה מודרנית שלו, שמוסיפה גם פחזניות ממולאות בקרם מנדרינה מפתיע. אוהבים ערמונים? זה הקינוח שלכם.

רולדת שומשום שחור ופטל
אם אתם אוהבים קינוחים יפניים, הרולדה הזו היא כל מה שאתם צריכים: בצק שומשום שחור, קרם פטל וגנאש שוקולד לבן שיוצרים יחד קינוח מערבי-יפני מושלם.

טארט שקדים, לאבנה ותאנים
כולם מכינים עכשיו טארטים מפורקים והגיע הזמן שגם אתם תתחילו, עם טארט שמשלב טעמי לאבנה, פרג, תאנים וקצת ערק בשביל קיק נוסף.

רולדת שומשום שחור וליים
את הרולדה הזו לא רק מכינים בצורת סושי חמודה, היא גם עם טעמים יפנים שמשתלבים מעולה: שומשום שחור, למון גראס וליים, שיפתיעו כל מי שיטעם אותה.

טארט קיווי ובננה
אנחנו עוד לא פגשנו עוגה בשילוב טעמים של קיווי ובננה, עם בצק בטעם ציפורן, אבל שופטי בייק אוף התלהבו כל כך מהעוגה של שחר, עד שהבאנו לכם את המתכון המקורי.

טארט קפה ויוגורט בסגנון אתיופי
טארט מקמח טף כבר הכנתם? אלירן מבייק אוף הכין טארט שמשלב קמח טף עם טעמים אתיופיים של יוגורט וקפה והשופטים התלהבו מאוד. עכשיו תורכם להכין אותו.

רולדת פירות הדר
במיוחד לכבוד סופו של החורף, קבלו עוגת רולדה עסיסית עם שילוב טעמים של תפוז, קלמנטינה ולימון יחד עם שוקולד לבן. הכי שחיתות מרעננת.

טארט שוקולד וצ'אי
חובבי התה להתפקד! הטארט הזה משלב שוקולד עם אגוזי לוז וטעמים של צ'אי מסאלה, לטוויסט הודי מיוחד. אם זה לא מספיק, יש גם הפתעת מנגו בפנים.

"בייק אוף ישראל": ימי שני ב-21:00, קשת, ערוץ 12