mako
פרסומת

הגפילטע פיש יספיק כדי להחזיק מסעדה?

נשה ושירלי הקימו מעדנייה קטנה שהפכה למסעדה גדולה. הבעיה - עכשיו צריך להמשיך ולהחזיק את הראש מעל המים. רינה פושקרנה מתגייסת לעזרה. צפו בפרק השלישי של "אח לעסק"

פורסם:
הקישור הועתק

לפני כשנתיים משה ושירלי הקימו בזכרון יעקב מעדנייה מצליחה של אוכל יהודי מזרח אירופאי. בעקבות ההצלחה הם החליטו לעבור מקום ולהרחיב את העסק למסעדה גדולה ומפוארת. כעת הם ניצבים בפני האתגר הגדול של שימור ההצלחה. מה דעתה של רינה פושקרנה, מייסדת רשת מסעדות טנדורי, על הגפילטע פיש של משה?

אח לעסק" בודקת איך הופכים עסק קטן למשגשג? מנטורים מובילים ממגוון תחומים מסייעים לבעלי עסקים קטנים לצמוח. משתתפים: רני רהב, פנינה רוזנבלום, אבי כץ ועוד.

מפיק: תומר רוזן
תסריט: אבי בלקין
עורך ראשי: שרון ברדה