mako
פרסומת

עזב את ישראל – והחליט לחזור לפנטהאוז של 50 מיליון בנווה צדק

הרוכש הישראלי שחי בחו"ל חוזר ארצה עם אחת העסקאות הבולטות בשוק היוקרה של תל אביב, בפרויקט "אמזלג 2" של אריה פרשקובסקי גרופ. החברה מודיעה כי השלימה את עבודות הבנייה בפרויקט, לקראת תחילת אכלוסו

עופר פטרסבורג
עופר פטרסבורג
mako
פורסם: | עודכן:
פרויקט אמזלג 2 בשכונת נווה צדק בתל אביב
פרויקט אמזלג 2 בשכונת נווה צדק בתל אביב | הדמיה: OCO
הקישור הועתק

אחרי שנים של מגורים מעבר לים, יש מי שחוזר לישראל ובוחר לעשות זאת בסטייל: הישראלי שרכש לפני כחצי שנה את אחד הפנטהאוזים היקרים בישראל – בסכום של כ-50 מיליון שקל – צפוי להיכנס לביתו החדש, עם הודעתה של אריה פרשקובסקי גרופ על השלמת עבודות הבנייה בפרויקט היוקרה "אמזלג 2" בלב נווה צדק. האכלוס שיחל בחודשים הקרובים והעסקה שבוצעה מוקדם יותר השנה ממשיכים לבסס את מעמד השכונה כאחת הנחשקות והיוקרתיות בישראל ובעולם.

הבניין, מבתי השימור האיקוניים של נווה צדק, תוכנן על ידי משרד האדריכלים GSARCH ונבנה תוך שמירה על השפה ההיסטורית של השכונה. החזיתות המסותתות, הפרופורציות המוקפדות והתכנון האינטימי מעניקים לפרויקט מראה שמשלב בין אדריכלות עכשווית לערכים של שימור מדויק. הפרויקט כולו נמכר מראש, ונהנה מנופים פתוחים לים התיכון, ליפו העתיקה ולפארק המסילה, ציר פנאי מרכזי בדרום העיר.

הפנטהאוז שנרכש בידי הישראלי המתגורר בחו"ל הפך לאחת העסקאות הבולטות בשוק היוקרה של השנה, והמחיר הגבוה משקף את העלייה המתמשכת בביקוש למגורים בשכונת נווה צדק.

פרויקט אמזלג 2 בשכונת נווה צדק בתל אביב
פרויקט אמזלג 2 בשכונת נווה צדק בתל אביב | הדמיה: OCO

מנכ"ל פרשקובסקי גרופ, עדי בורקין, מציין כי למרות פעילותה הרחבה של החברה בתחומי מגורים והתחדשות עירונית ברחבי הארץ, נווה צדק נותרה נקודת ציון משמעותית בפעילותה: "העבודה בשכונה העניקה לנו מומחיות בבנייה בסביבה היסטורית, עם אתגרים תכנוניים מורכבים. בעיניי, אמזלג 2 הוא בניין על-זמני שמכבד את העבר וממשיך אותו קדימה", אומר בורקין.

הפרויקט מצטרף לשורה ארוכה של פיתוחים שביצעה הקבוצה בשכונה, בהם שבזי 63 וכנרת 1. בחודשים הקרובים תרחיב החברה את פעילותה עם השקת פרויקטים חדשים בקריית גת ובשכונת שדות בבני עי"ש, כחלק מהתמקדות הולכת וגוברת בתחום המגורים וההתחדשות העירונית.