mako
פרסומת

מתחמי פאדל חדשים יוקמו בתל אביב ובאריאל בהשקעה של 19 מיליון שקל

שני פרויקטים להרחבת תשתיות הענף יוצאים לדרך. בקומה השמינית בפארק עתידים ייבנו שישה מגרשים על הגג, ובשומרון הונחה אבן הפינה למרכז ספורט עירוני שיכלול ארבעה מגרשים נוספים

עופר פטרסבורג
פורסם:
פאדל בפארק עתידים
פאדל בפארק עתידים | צילום: יחסי ציבור
הקישור הועתק

ענף הפאדל בישראל מתרחב עם אישורם של שני פרויקטים חדשים להקמת מגרשים. בפארק עתידים בתל אביב ובעיר אריאל יוקמו עשרה מגרשים בסך הכל, שישולבו בתוך מתחמי פנאי וספורט.

הפרויקט הראשון יוקם על גג בניין 6 בפארק עתידים בתל אביב, בקומה השמינית. המתחם, שיוקם בהשקעה של ארבעה מיליון שקל, צפוי להיפתח בעוד כחודשיים. הוא יכלול שישה מגרשים שייבנו מעל השדרה הקולינרית של הפארק. מנכ"ל פארק עתידים תל אביב, אייל גרין, מסר כי הקמת המתחם נועדה ליצור סביבה המשלבת עבודה, פנאי וספורט עבור עובדי הפארק ותושבי האזור. יזם הפרויקט, שלומי שושנה, הוסיף כי במקום מתוכננים להתקיים בעתיד גם טורנירים ואירועים.

במקביל, באריאל הונחה אבן הפינה לספורטק עירוני חדש שיוקם בהשקעה של 15 מיליון שקל. המתחם יכלול ארבעה מגרשי פאדל, לצד מגרשי כדורגל, כדורסל, טניס, פיקלבול, מתחם כדורעף חופים וקיר טיפוס.

ראש עיריית אריאל, יאיר שטבון, מסר כי הקמת הספורטק היא חלק מהסכם הגג של העיר ונועדה לעודד פעילות גופנית ואורח חיים פעיל. שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, שהשתתף בטקס הנחת אבן הפינה, אמר כי השקעה בתשתיות ספורט היא יעד אסטרטגי של משרדו, וכי המתחם נועד לחזק את הספורט העממי וההישגי בעיר.