mako
פרסומת

מינויים חדשים בצמרת רייק נדל"ן ואשטרום

נאור סמוזיק מונה לסמנכ"ל הכספים של קבוצת רייק נדל"ן, לאחר ששימש בתפקידים בכירים בקבוצת חג'ג'. במקביל, עינת מצליח מונתה לסמנכ"לית השיווק והמכירות של אשטרום מגורים להשכרה

עופר פטרסבורג
פורסם:
עינת מצליח, נאור סמוזיק
עינת מצליח, נאור סמוזיק | צילום: באדיבות המצולם, אילנית כהן
הקישור הועתק

קבוצת רייק נדל"ן וחברת אשטרום מגורים להשכרה הודיעו היום (א') על מינויים של מנהלים בכירים בשדרות הניהול שלהן. המינויים החדשים מגיעים על רקע הניסיונות של החברות בענף להתמודד עם התנאים המשתנים בשוק המגורים והתחרות הגוברת על רוכשי הדירות והשוכרים.

נאור סמוזיק (41) מונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של חברת רייק נדל"ן, חברה מקבוצת אספן. סמוזיק יהיה אחראי על ניהול המערך הפיננסי של הקבוצה, הובלת תחום המימון וחיזוק התשתיות הפיננסיות של החברה לטובת פעילותה בתחומי ההתחדשות העירונית והייזום. בשנים האחרונות שימש סמוזיק סמנכ"ל כספים וסמנכ"ל מימון והשקעות בקבוצת חג'ג', שבה היה שותף להובלת עסקאות וגיוסי הון.

"נאור מצטרף אלינו בתקופה של התרחבות בפעילות", מסר יוסי רייק, מנכ"ל ומבעלי קבוצת רייק. לדבריו, "הניסיון שלו בניהול פיננסי של חברות נדל"ן, לצד ההיכרות המעמיקה עם עולם המימון וההשקעות, הופכים אותו לתוספת חשובה להנהלת הקבוצה. אני בטוח כי הוא יסייע לנו לחזק את התשתית הפיננסית של החברה ולממש את יעדי הצמיחה שלנו".

במקביל, קבוצת אשטרום הודיעה על מינויה של עינת מצליח לסמנכ"לית השיווק והמכירות של אשטרום מגורים להשכרה, העוסקת בייזום, תכנון וניהול פרויקטים למגורים להשכרה ארוכת טווח. למצליח ניסיון של כ-20 שנה בתחומי השיווק והמכירות בשוק הנדל"ן ובמגזר הקמעונאי, בין היתר כסמנכ"לית השיווק של קניוני עזריאלי ובתפקידי ניהול ושיווק בקבוצת שטראוס.

כיום מנהלת אשטרום מגורים להשכרה חמישה פרויקטים פעילים ומאוכלסים ברחבי הארץ: פרויקט נווה עופר ופרויקט המשתלה בתל אביב, פרויקט נווה איילון באור יהודה, פרויקט קריית היובל בירושלים ופרויקט נאות פרס בחיפה. בנוסף, לחברה ארבעה פרויקטים בשלבי בנייה במרכז הארץ, ולאחרונה היא זכתה במכרז להקמת פרויקט "שיכון הרופאים" בתל השומר.

"אני שמחה להצטרף לאשטרום מגורים להשכרה", מסרה מצליח עם מינויה. "החברה נמצאת בתנופת עשייה עם פורטפוליו של פרויקטים מבוקשים. יחד נמשיך לפתח ולהרחיב את הפעילות בשנים הקרובות".

שמאי קמה, מנכ"ל אשטרום מגורים להשכרה, הוסיף כי הצטרפותה של מצליח נעשית בשלב שבו החברה מרחיבה את נוכחותה בשוק הדיור להשכרה. "עינת מביאה איתה ניסיון משמעותי בהובלת מהלכי שיווק מורכבים, ואין ספק כי יכולותיה יסייעו להמשך צמיחת הפעילות בתחום השכירות לטווח ארוך", אמר.