mako
פרסומת

אסף עזרא ימונה למנכ"ל פנינסולה, מיכל פררה קודמה במכלול

עזרא, המכהן כיום כמנכ"ל מיטב מימון, יחליף את ג'קי כהן ויחל את תפקידו בספטמבר כפוף לאישור רשות שוק ההון. במקביל, העובדת הראשונה שהצטרפה למכלול מימון נדל"ן תהפוך לסמנכ"לית התפעול בחברה

עופר פטרסבורג
פורסם:
 אסף עזרא, מיכל פררה
אסף עזרא, מיכל פררה | צילום: רועי מזרחי
הקישור הועתק

ענף המימון החוץ-בנקאי רושם תזוזות בצמרת הניהולית. דירקטוריון חברת פנינסולה אישר את מינויו של אסף עזרא למנכ"ל, ובמקביל הודיעה חברת מכלול מימון נדל"ן על קידומה של מיכל פררה לתפקיד סמנכ"לית תפעול וניהול תהליכים.

עזרא, המשמש משנת 2019 דירקטור בפנינסולה, צפוי להיכנס לתפקיד בתחילת ספטמבר כפוף לאישור רשות שוק ההון, ויחליף את ג'קי כהן שהודיע לאחרונה על סיום כהונתו. בשמונה השנים האחרונות כיהן עזרא כמנכ"ל מיטב מימון. קודם לכן מילא שורת תפקידים בשוק ההון, בהם סמנכ"ל שיווק ומכירות במיטב בית השקעות ובתכלית תעודות סל. יו"ר פנינסולה, אילן רביב, ציין כי היכרותו של עזרא עם החברה והענף תסייע להמשך צמיחתה.

בחברת מכלול מימון נדל"ן מונתה מיכל פררה לסמנכ"לית תפעול וניהול תהליכים. פררה הצטרפה לחברה עם הקמתה ב-2018 ושימשה בתפקידה האחרון מנהלת קשרי לקוחות ומנהלת ידע. במסגרת תפקידיה ניהלה פרויקטים מול יזמים וגופים מממנים והטמיעה מערכות ליבה. בעברה עבדה במערכת הבנקאית, בבנק ירושלים ובבנק מזרחי טפחות, בתחומי ליווי פרויקטי נדל"ן. מנכ"לית החברה, איילת רוסק, הסבירה כי ניסיונה של פררה יסייע בחיזוק מערך התפעול של החברה.