חברת GoTo, השיקה היום (רביעי) את "ליסינגמיש" - שירות מנוי רכב חודשי ראשון מסוגו בארץ. השירות החדש מציע פתרון גמיש ומתקדם לצרכני הרכב, המשלב את היתרונות של השכרת רכב קצרת טווח עם אלו של ליסינג ארוך טווח.
במסגרת השירות, לקוחות יכולים להזמין רכב לתקופות משתנות החל מחודש אחד ועד 36 חודשים, ללא צורך בתשלום מקדמה או דמי פיקדון. המחיר החודשי הקבוע כולל את כל הוצאות הרכב, כולל ביטוח, אגרת רישוי, טיפולים, החלפת מצבר וצמיגים, ואפילו דלקן - כל מה שנשאר ללקוח הוא לתדלק ולנסוע.
גיל לייזר, מנכ"ל GoTo, מסביר: "ליסינגמיש מאפשר לראשונה למנוי בשירות לקבל רכב עד לפתח ביתו בעסקת מנוי חודשי המותאמת לצרכיו, ללא תשלום דמי פיקדון או מקדמה כלשהי במחיר שלא משתנה במהלך חודשי העסקה, לכל פרק זמן שירצה – עם אפשרות לסיים אותה לפי הצורך."
אחד היתרונות הבולטים של השירות הוא הגמישות שהוא מציע. לקוחות יכולים להחליף את הרכב בתום כל תקופה, כך שמשפחה שזקוקה לרכב גדול לחופשה של שלושה חודשים יכולה בקלות לעבור לרכב קטן יותר בסיום התקופה.
מעבר לנוחות ללקוחות, GoTo רואה בשירות החדש הזדמנות להרחיב את מערך הרכבים השיתופיים שלה. בשלב הבא, החברה מתכננת לאפשר למשתמשי ליסינגמיש לשתף את רכבם כשאינם זקוקים לו, ובכך להפחית את ההוצאה החודשית שלהם.
השקת ליסינגמיש מגיעה בעיתוי מעניין, כאשר סקר שנערך לאחרונה בבריטניה על ידי PwC מצא כי כמעט מחצית (49%) מהצרכנים מעדיפים לקבל רכב כמנוי במהלך חמש השנים הקרובות, במקום לרכוש אותו במסלולים מסורתיים.