בבדיקה ההשוואתית של המיקסרים בדקנו את המותגים הנמכרים ביותר בשוק: אמקור (720 שקלים), בוש (1,380 שקלים), קיטשן אייד (1,480 שקלים), קנווד קיי מיקס (1,900 שקלים), ברוויל (2,190 שקלים).

כדי לבדוק מהו המיקסר הטוב והמשתלם ביותר הזמנו שלוש שפים וקונדיטורים: אורן דגן כפיר, אייל רווח ואלה שיין, שאולי אתם מכירים מ"אורנה ואלה" התל אביבית.

במבחן קציפת הביצים, קיטשן אייד ואמקור סיפקו את הביצוע הטוב והמהיר ביותר. במבחן הבצק הפריך קיטשן אייד וקיי-מיקס זכו במקום הראשון. בוש דשדש מאחור.

אז עברנו למבחן בצק השמרים. אמקור ובוש קיבלו ציון בינוני ולמטה מזה. ברוויל, היקר מכולם, עשה את העבודה היעילה והטובה ביותר.

לסיכום, המיקסר של קיטשן אייד הוביל בדירוג על פי המומחים. הוא היה חזק, מהיר ומדויק. מנגד, הוא לא מספיק בטיחותי. במקום השני נמצתא קיי מיקס של קנווד, שהתגלה כחזק ובטיחותי. מנגד, לקח לו יותר זמן להגיע לתוצאה. במקום השלישי נמצא המיקסר היקר ביותר, ברוויל. יתרונות הברורים היו יכולת עמידה בעומס, זמן עבודה קצר וחוזק. מצד שני, הוא רועש מאוד וגודל הקערה שלו מעט בעייתי.

במקום הרביעי נמצא הדגם הזול ביותר, אמקור. מחירו הנמוך הוא יתרון, וכך גם מהירות העבודה ויכולת ההקצפה שלו. מנגד, הוא רועש ולא נראה שהוא עמיד לאורך זמן.

במקום האחרון נמצא המכשיר של בוש שמחירו נוח והוא בטיחותי למדי. מצד שני הוא לוקה במהירות, בעוצמה ביציבות ובאופן הכנת החומרים.