המנה:

רול סלמון עם אבוקדו ובטטה

הסושיות: 

ג'פניקה
ג'ירף
צפרה
אושי אושי
הסושיה
אצה
סוהו

צוות השיפוט:

שף שאול בן אדרת- "התרנגול הכחול"
טוני לוי- איש עסקים המתגורר ביפן
בועז צאירי- מומחה לאוכל יפני

דבר השופטים:

ג'פיניקה (28 ש"ח) - חיתוך עבה, לא מדויק, אורז מתוק מדי, אצה בדרגה בינונית.
ג'ירף (36 ש"ח) - חיתוך לא מדויק של הרול והדגים.
צפרה (68 ש"ח) - סלמון שככל הנראה נצבע בסלק ומביא לפגיעה בטעם.
אושי אושי (29 ש"ח) - אצה לא מהודקת, רול נפתח, הטעם לא מרשים.
הסושיה (39 ש"ח) - גלגול לא מקצועי, הדג בסדר גמור, האורז לא מתובל.
אצה (30 ש"ח) - רול רשלני.
סוהו (32 ש"ח) - רול מכוער, נפתח ונעשה במהירות, אך טעים מאד.

הדירוג הסופי:

1. סוהו
2. ג'פיניקה
3. אצה
3. צפרה
4. הסושיה
5. ג'ירף
6. אושי אושי