mako
פרסומת

פרסום ראשון: שחקני נבחרת ארגנטינה דורשים לא להיפגש עם פוליטיקאים ישראלים

השחקנים שצפויים להגיע לארץ למשחק ידידותי מול נבחרת ישראל ביקשו להימנע אפילו מלחיצת הידיים הסימבולית על הדשא. השרה רגב: "לא היה ולא נברא"‎

התכנית הכלכלית
יולן כהן
פורסם:
ליונל מסי במשחק נבחרת ארגנטינה נגד האיטי
BUENOS AIRES, ARGENTINA - MAY 29: Lionel Messi of Argentina gestures during an international friendly match between Argentina and Haiti at Alberto J. Armando Stadium on May 29, 2018 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Marcelo Endelli/Getty Images) | צילום: Marcelo Endelli/Getty Images
הקישור הועתק

אין פוליטיקאי שלא רוצה ללחוץ ידיים למסי ולכוכבי נבחרת ארגנטינה – ובנבחרת ארגנטינה הבינו שזה מה שכנראה הולך להיות. לכן על פי גורמים בנבחרת, שחקני הנבחרת ביקשו שלא להיפגש עם פוליטיקאים לא לפני המשחק אפילו לא על הדשא ללחיצת ידיים הסימבולית. מי שכנראה הולכת להתאכזב היטב היא שרת התרבות מירי רגב ופוליטיקאים נוספים ובהם ראש הממשלה בנימין נתניהו, שביקשו לפגוש את מסי ואת כוכבי ארגנטינה- בלשכות או לפני המשחק.

בפעם הקודמת שמסי הגיע לפה עם קבוצת ברצלונה זה היה שונה לחלוטין - אז הנשיא שמעון פרס ז"ל בעט לעבר מסי.

דרישה נוספת וחשובה של הקבוצה היא שבני נוער עם מוגבליות יתארחו במשחק. ואכן אלפי בני נוער עם מוגבלויות הוזמנו למשחק והם יזכו ללחוץ את הידיים של מסי והכוכבים האחרים.

השרה מירי רגב מסרה בתגובה: "לא היה ולא נברא. אנו שמחים שנבחרת ארגנטינה וכוכבה מסי מגיעים לירושלים למשחק מול נבחרת ישראל. כמו כן, לאחר בירור עם היזם הפרטי של האירוע אשר עומד בקשר רציף מול נבחרת ארגנטינה עולה כי גם אליו לא נעשתה כל פנייה ברוח הדברים המובאים בידיעה".