mako
פרסומת

דודו אהרון: "אני ומשה פרץ זה סיפור אהבה"

דודו אהרון פותח את ביתו למצלמות של ערוץ 24 וחושף את מערכת היחסים בינו לבין משה פרץ, סודות הטיפוח שלו וההתמודדות עם המעריצות. וגם, מי מנקה לו את דירת הרווקים ברחובות?

פורסם:
הקישור הועתק

 
העיר רחובות היא בוודאי לא יעד מגורים חלומי עבור רוב כוכביי ארצנו, אבל בשביל הזמיר הלוהט דודו אהרון מדובר במיקום המושלם לדירת הרווקים הנוצצת שלו.

הפעם הגיעו לביקור ירון אילן ומצלמות התכנית "בבית של" של ערוץ 24 לביתו של הכוכב הטרי וחשפו כמה גילוים מפתיעים מאהרון, בניהם אהבתו העצומה לקולגה משה פרץ, "אני ומשה זה סיפור אהבה. אנחנו משחקים כדורגל ביחד, מבלים ביחד וכותבים שירים ביחד".

בהמשך חושף אהרון מי עומד מאחורי הניקיון בביתו, "אימא שלי אחראית על כל הסדר והניקיון, אני לא קשור לזה", והתמודדות של עם המעריצות, "לפעמים הן מחכות לי מחוץ לבית ועולות עם השליח של הפיצה".

בין מעבר מתחנה אחת לשנייה בבית מגלה אהרון גם איך אפשר לכתוב להיט בחמש דקות, מה הקשר בינו לבין זאב רווח ומגלה לאומה את סודות הטיפוח שלו.