mako
פרסומת

משי קלינשטיין תדובב סרט חדש

הבת של רמי וריטה תעשה את צעדיה הראשונים בתעשיית הבידור כשתדובב את הדמות הראשית בסרט חדש של וולט דיסני. גורמים הקשורים לסרט טוענים שקלינשטיין ג'וניור היא הדבר הבא

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
משי קלינשטיין ברכב החדש, פפראצי 1
קלינשטיין. יש עתיד | צילום: אורי אליהו, mako

כשלאמא שלך קוראים ריטה ולאבא שלך קוראים רמי קלינשטיין, קשה שלא לרצות להיות חלק מעולם הבידור הישראלי, גם אם שם המשפחה קצת מחייב.

משי קלינשטיין, הבת הבכורה של רמי וריטה, לוקחת את העניין ברצינות ובקרוב תזכו לראות, או יותר נכון לשמוע, את צעדיה הראשונים בתעשייה המקומית.

קלינשטיין, שרק לאחרונה עלתה על מדים והתגייסה לצה"ל, לוהקה לדובב את דמותה של "פעמונית" היפהפייה בסרט האנימציה החדש, "פלונטר", של וולט דיסני המבוסס על הסיפור "רפונזל" של האחים גרים.

לצידה של משי במלאכת הדיבוב של הסרט שייצא לאקרנים בחודש נובמבר, נבחר מיכאל עינב, בוגר "כוכב נולד", שידובב את דמותו של פלין ריידר.

מקורבים להפקה משבחים את קלינשטיין על עבודתה וצופים לה קריירה מזהירה. לפחות כמו של אבא ואמא.