קטן עליה: מיילי סיירוס בלי תחתונים
אחרי שביצעה סטריפטיז על הבמה בטקס פרסי ה-MTV, רכבה על כדור הרס בעירום מלא בקליפ חדש וחשפה פטמה בטעות ברחוב, מיילי החליטה להתמתן והסתפקה במכנסיים שקופים ללא תחתונים בביקור האחרון שלה בלונדון. תשומיהוליקית


עשר דקות כבר חלפו מאז הפעם האחרונה שמיילי סיירוס חשפה איבר כלשהו, אבל אל תחששו לכוכבת הצעירה.
בשבוע שעבר היא דאגה לצאת מפתח המלון שלה בלונדון לבושה במכנסיים שחורים שקופים וללא תחתונים, אה-לה גווינית' פאלטרו.
מדובר בתלבושת ביזארית אם כי צנועה יחסית עבור מיילי (20), שבחודש האחרון הספיקה כבר לבצע סטריפטיז על בימת טקס פרסי ה-VMA, לחשוף פטמה בטעות ברחוב ולסיום גם התפשטה כליל בקליפ החדש שלה, Wrecking Ball.
יש כאלה שיגידו שהיא פשוט חולת צומי (אנחנו, למשל), אבל נראה שמערך היח"צ של סיירוס עושה עבודה לא רעה בכלל – עובדה, הקליפ החדש שלה כבר זכה לכ-57 מיליון צפיות ביוטיוב, ומיילי מבטיחה לגולשים את גרסת הבמאי הלא-ערוכה לכשיגיע ל-150 מיליון צפיות. תכל'ס, מה כבר יראו שם שעוד לא ראינו?
