ג'סטין ביבר: "יש לקוות שאנה פרנק הייתה מעריצה שלי"
ביבר ביקר במוזיאון שהוקם בבית אנה פרנק באמסטרדם וכתב בספר האורחים הערה מטרידה על הנערה שנספתה בשואה. צודק, אולי כל מה שהיא היתה צריכה זה רק לשמוע את "בויפרנד"


אחרי שהשאיר את הקוף הקטנטן שלו להירקב במכלאה במינכן בזמן שהמשיך בסיבוב ההופעות שלו, ג'סטין ביבר (19) שוב מסתבך עם הגרמנים – ועם כל השאר, בעצם.
עמוד הפייסבוק של בית אנה פרנק באמסטרדם פרסם פוסט ובו ציינו כי הזמר הצעיר הגיע לביקור במוזיאון ואף כתב בספר האורחים את ההערה התמוהה: "קיבלתי המון השראה מהאפשרות לבוא לכאן. אנה היתה נערה נהדרת. יש לקוות שהיא היתה ביליברית".
הפוסט, כפי שניתן להניח, גרר לא מעט תגובות זועמות ממגיבים שכתבו "הוא החמיץ את הלקח מסיפורה של אנה לגמרי. המשפט האחרון היה מאוד אגואיסטי" או "הוא אידיוט שמלא בעצמו, היא דמות היסטורית חשובה אז תראה קצת כבוד!". או במילים אחרות: הבנט דה ג'ואיש פיפל סאפרד אינף?
אבל ג'וש גרינמן, עורך ב"ניו יורק דיילי ניוז", הצליח לסכם את הכל במשפט אחד שצייץ בטוויטר: "יש לקוות שאנה פרנק היתה מגייסת את הרשויות הגרמניות כדי להחזיר לביבר את הקוף שלו".
לרכילויות הכי מעניינות - mako בידור בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם
