בנגרז: מי גנב את המכונית החדשה של מיילי סיירוס?
בזמן שהזמרת ממשיכה בסיבוב ההופעות שלה באירופה, ביתה בלוס אנג'לס שוב נפרץ – והפעם השודדים לא הסתפקו רק בתכשיטים, אלא פילחו גם את המזראטי החדשה של מיילי. עכשיו איך היא אמורה לנהוג בה תחת השפעת אלכוהול?

מיילי סיירוס צייצה בראשון: "מכירים את זה שאתם פשוט רוצים לבכות במקלחת בלי שום סיבה" ו"אני כל כך פאקינג מתגעגעת הביתה", אבל מסתבר שהבית שלה הוא המקום האחרון שכדאי לזמרת הצעירה להיות בו כעת.
משטרת לוס אנג'לס חוקרת עוד פריצה לביתה של סיירוס, שהתרחשה בשבת האחרונה בזמן שמיילי הופיעה בהלסינקי במסגרת סיבוב ההופעות שלה.
החשודים, גבר ואישה, פרצו לבית באישון לילה והפעם לא הסתפקו רק בגניבת תכשיטים יקרים אלא גם לקחו את המכונית החדשה של סיירוס – מזראטי חדשה בשווי 100 אלף דולר.
כזכור, ביתה של מיילי נפרץ כבר בנובמבר האחרון, יום אחרי יום הולדתה ה-21. כעת נראה שהחשודים שבו לזירת הפשע עם קצת יותר אומץ.
עוד ב-mako סלבס:
לא ברור אם סיירוס מתכוונת להגביר את האבטחה בביתה בעקבות הפריצה השנייה, אבל אם יש עוד פושעים בחוץ שמעוניינים בסיור בביתה של כוכבת "האנה מונטנה", זה הצ'אנס שלהם – אחרי פינלנד, מיילי תמשיך לדנמרק, גרמניה וספרד לפני שתחזור הביתה ביולי.
