mako
פרסומת

קאט פייט: האלי ברי משתעשעת עם חברה

גירל און גירל אקשן: ככה חוגגים יומולדת – האלי ברי לקח את בן הזוג, את הבת נהלה ואת החברים לחוף במאליבו לקצת השתובבויות במים בביקיני. הלוואי וכל יום היה להאלי ברי יום הולדת 45

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק
האלי ברי בים
ברי, החברה והציץ שכמעט מציץ | צילום: Splashnews

האלי ברי מתעקשת להוכיח לעולם עד כמה היא צעירה לא רק בגופה, אלא גם ברוחה. השחקנית, שחגגה בסוף השבוע את יום הולדתה ה-45, לקחה את בן זוגה אוליבייה מרטינז, את הבת נהלה ועוד כמה חברים אנונימיים לחוף מאליבו בקליפורניה, היכן שכל העולם ומצלמתו יוכלו לראות עד כמה היא חטובה ומגניבה בביקיני.

ברי, שנראית צעירה בעשור (לפחות) מגילה, לא ממש השאירה מקום לדמיון כשהחלה להשתובב ולהתאבק בצחוק עם אחת מחברותיה, שגררה אותה למים בכוח.

אנחנו הכי בעד חזרה לילדות, אבל התמונות הללו הזכירו לנו פחות משחקי ילדים ויותר סרט כלשהו שיצא לנו לראות פעם באינטרנט. בטעות.

האלי ברי בים
מיאו חתולה | צילום: Splashnews
האלי ברי בים
אפרופו פוסי קט | צילום: Splashnews