mako
פרסומת

יום כתום: התינוק הג'ינג'י של שאקירה ופיקה הוא הדבר הכי חמוד שראינו

הזמרת הקולומביאנית העלתה לטוויטר תמונה חדשה של סאשה בן החודשיים וחצי, שממש כמו אימא הפך לג'ינג'י-בלונדיני תוך זמן קצר. אבל אי אפשר להכחיש - הוא דומה גם לאבא הכדורגלן

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק

אין תמונה
ראיתם משהו חמוד מזה?

הוא הגיח לאוויר העולם לפני חודשיים וחצי, ומאז זכה כבר ללא מעט חשיפה הודות לטוויטר ולפייסבוק של הוריו המפורסמים.

ועדיין, סאשה פיקה מבארק – בנם השני של שאקירה וג'רארד פיקה, אח למילאן בן השנתיים – ממשיך להפתיע בכל פעם מחדש.

אחרי שאמו העלתה קולאז' והשוותה אותו לתמונת ילדות של אביו, שאקירה פרסמה השבוע תמונה נוספת של הזאטוט עם שיער קופצני בהיר ומבט ממיס. "סאשה יוצא לטיול!", צייצה.

עוד ב-mako סלבס:

שאקירה הסבירה בעבר שהשם "סאשה" לקוח מרוסית ויוונית ומשמעותו "מגן האנושות" ו"לוחם", והודתה שברצונה להביא לעולם לפחות שמונה או תשעה ילדים עם שחקן נבחרת "בארסה". אם ככה ייראו כל תוצרי הגנים שלהם, אנחנו בעד.

שאקירה
היה שווה לחכות

אין תמונה
מילאן יכול להיות גאה
פרסומת