mako
פרסומת

קים Vs. אימא: מי נראתה טוב יותר בשמלה השקופה?

קים קרדשיאן צולמה נוסעת בלמבורגיני עם קניה ווסט בעת החופשה שלהם בפריז, לבושה בשמלה דומה מאוד לזו שלבשו אמה קריס ג'אנר וכוכבות אחרות רבות כבר לפני שנה. 2012 התקשרה, היא מחכה לך בארון

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק
קים קרדשיאן קריס ג'נר
קים, לגנוב מהארון של אמא זה לא נקרא וינטאג'

קים קרדשיאן ציפתה, כנראה, לסוג אחר לגמרי של תשומת לב כשלבשה את השמלה החצי-שקופה הזו של סטלה מקרטני בזמן סיבוב במכונית עם הבויפרנד קניה ווסט. השניים צולמו בעת שהותם בפריז כשהם מסתובבים בלמבורגיני החדשה שקנתה קים לקניה לכבוד יום הולדתו ה-35 – מתנה צנועה ששווה בסביבות ה-380 אלף דולר.

אלא שהשמלה הסקסית, שחשפה בעיקר את העובדה שקים לובשת סוג של תחתונית סטרפלס לבנה מתחת, לא עשתה רושם במיוחד – פשוט מכיוון שראינו שמלה דומה מאוד של המעצבת על אמה של קים, קריס ג'אנר, כבר בספטמבר שעבר.

וזה לא הכל – השמלה של קריס נלבשה גם על ידי כוכבות איי-ליסטיות רבות שלא רואות את משפחת קרדשיאן ממטר, ביניהן סוזן סרנדון, קייט ווינסלט, ג'יזל ואפילו ג'יין פונדה בת ה-74, שנראתה בה טוב יותר מכולן.

הפדיחה האמיתית של קים היא לא התחתונית המציצה והלא מחמיאה, אלא העובדה שלבשה דגם מיושן מ-2011 – ועוד אחד שנלבש כבר על ידי אמה. לכן, אין מנוס מלהשוות ביניהן: אז מי נראתה טוב יותר, לדעתכם?

קים קרדשיאן בשמלה שקופה
כל בוקר הוא אוסף אותי בלמבורגיני
סרנדון ווינסלט ופונדה
על כל אחת, בכל גיל