האם ג'ניפר אניסטון מאורסת?
העניינים בין אניסטון והבחור הנוכחי, השחקן והתסריטאי ג'סטין ת'רוקס, הולכים ומתחממים, ותמונות חדשות של הגברת עם טבעת חשודה מעוררות את דמיונם של כתבי הרכילות בעולם. יכול להיות שנמצא המחליף לבראד פיט?


אפשר להגיד מזל טוב – לג'ניפר אניסטון יש חבר חדש, וזה רשמי. בני הזוג אניסטון (42) וג'סטין ת'רוקס (39) יצאו מהארון לפני שבוע, כשהגיעו יחד לאפטר פארטי של טקס פרסי הסרטים של MTV ב"סוהו האוס" בהוליווד, ומאז אפילו לא מתחמקים מהפפראצי – גישה מאוד לא אופיינית לאניסטון, כידוע.
"ג'סטין כבר מוכן לחשוף את היחסים שלהם בפומבי", אמר מקור המקורב לת'רוקס. "היא לא רוצה לתסכל אותו בגלל ההרגל שלה לשמור דברים בסוד, אז היא מתפשרת ונרגעת עם היחס לפפראצי". ת'רוקס היה אמור לשוב לניו יורק, אבל "הם עשו כל כך הרבה כיף שהוא החליט להאריך את השהות שלו".
השניים הכירו על הסט של הסרט " Wanderlust" בו שיחקו יחד, ובשבועות האחרונים העניינים ביניהם התחממו עד כדי כך, שג'ן ערכה מפגש חברים והזמינה את קורטני קוקס וצ'לסי הנדלר כדי להציג להן את ת'רוקס.

הפרשה מעוררת את דמיונם של כתבי הרכילות בעולם בעיקר בעקבות תמונות חדשות של אניסטון, שעזבה את אולפני "יוניברסל" אתמול עם טבעת זהב על אצבע האירוסין שלה.
טוב, די ברור שאניסטון, גרושתו של בראד פיט והאקסית של המוזיקאי ג'ון מאייר, לא מאורסת לבן הזוג הטרי – ובכל זאת אפשר לקוות שבקרוב נראה אותה צועדת לחופה שוב. אחרי הכל, אניסטון כבר ענתה ב-2008 על השאלה האם תינשא שוב: "אני בכנות לא יודעת. אני לא נגד זה. אולי. בטח". לנו זה מספיק טוב.