mako
פרסומת

צפו: אחותה של ביונסה מרביצה לג'יי זי- הסרטון המלא

בעקבות סרטון המעלית הקצר שבו נראית אחותה של ביונסה, סולאנג', תוקפת במכות את גיסה ג'יי זי – נחשף כעת הסרטון המלא וסרטון פפראצי נוסף של השלישייה, שבו ניתן לראות אותם מתוחים ועצבניים במיוחד לאחר הקטטה. ומה יש למלון לומר על התקרית?

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק

הסרטון השערורייתי שעלה לאתר TMZ ובו נראית סולאנג' נואלס, אחותה של ביונסה, מרביצה לגיסה ג'יי זי במעלית אחרי הגאלה במטרופוליטן ממשיכה להכות גלים ברשת, וסליחה על משחק המילים.

בעוד שבני הזוג קרטר ממשיכים לשמור על שתיקה בעניין, שני סרטונים נוספים שעלו אמש ל-TMZ שופכים אור על התקרית המשונה. הראשון הוא סרטון המעלית המלא – שלוש וחצי דקות מתוך מצלמות האבטחה של המלון הניו יורקי, שבהן ניתן לראות את סוף הקטטה.

כפי שתראו, אחרי ששומר הראש עצר את המעלית כדי לשמור על המריבה המשפחתית הרחק ממצלמות הפפראצי, הרוחות נרגעות בשלב מסוים והמעלית ממשיכה בדרכה. אלא שסולאנג' ממשיכה להטיח בג'יי זי דברים בעוד שביונסה עומדת מהצד ולא ממש מתערבת, ורגע לפני שהמעלית נפתחת – סולאנג' שוב מסתערת לעבר המוזיקאי.

ביונסה וג'יי זי
החבורה רגע אחרי המכות | צילום: Splashnews

ממלון סטנדרד הניו יורקי, שקלטות האבטחה שלו דלפו לרשת ככל הנראה על ידי גורם פנימי, הגיבו ואמרו ל"דיילי מייל" כי הם "המומים ומאוכזבים מהפריצה למערכת האבטחה של המלון".

"אנו חוקרים בכל האמצעים את נסיבות המקרה וכמו תמיד, נתבע ונעניש את האחראים בכל חומרת הדין", נאמר בהצהרה הרשמית.

הסרטון השני צולם מזוית שונה לגמרי: מדובר בסרטון פפראצי שמתעד את השלושה יוצאים מהמלון שניות ספורות אחרי המריבה. כפי שניתן לראות, ביונסה מיד עוטה על עצמה חיוך בעוד שאחותה שומרת על חזות קפואה וג'יי זי משתרך מאחור ונראה עצבני ומתוח.

רגע אחרי ששתי האחיות נכנסות לרכב אחד, שומר הראש – אותו אחד שנראה בסרטון המעלית – מוביל את קרטר לרכב אחר, בעוד שצלם הפפראצי ממשיך לעקוב אחריהם.

סביר להניח כי סרטונים, תמונות ותגובות נוספות ימשיכו לצוץ בימים הקרובים, במיוחד כשבני הזוג מסרבים להגיב רשמית. והסיבה לקטטה? תתגלה בעוד "פרצת אבטחה" שכזו, יש להניח.

ביונסה וג'יי זי
באוטו. נמשיך את זה בבית
פרסומת

עוד ב-mako סלבס: