mako
פרסומת

אורלנדו בלום ומירנדה קר נפרדו

הצהובונים מעבר לים מתעקשים כי כוכב הקולנוע ואשתו, דוגמנית "ויקטוריה'ס סיקרט", נפרדו אחרי שנתיים ו"מנסים להחליט על הצעד הבא", בזמן שמירנדה מפלרטטת עם ליאונרדו דיקפריו. סיי איט איזנט סו

קרן בר לב
mako
פורסם:
אורלנדו בלום ומירנדה קר
צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

אורלנדו בלום ומירנדה קר
צנועה וחסודה | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images

ידענו שזה נראה מושלם מכדי להיות אמיתי: הזוגיות המתקתקה של אורלנדו בלום ואשתו, דוגמנית "ויקטוריה'ס סיקרט" מירנדה קר, הגיעה לסיומה. כך, לפחות, טוענים הצהובונים בתוקף.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק

המגזין "אין טאץ'" מדווח כי השניים, שנישאו ב-2010 ומגדלים יחד ילד בן שנתיים, נפרדו באחרונה. "נכון לעכשיו, הם פרודים ומנסים להחליט על הצעד הבא", אמר מקור לצהובון, בעקבות תמונות של קר בהן היא נראתה ללא טבעת הנישואין שלה בכמה הזדמנויות.

בזמן שבלום (35) נמצא בדרום אפריקה ומצלם את סרטו החדש "זולו", קר (27) נראתה קר חוגגת עם ליאונרדו דיקפריו ביום הולדתו ה-38 לפני כחודש. לטענת עדי ראייה, השניים "פלרטטו אחד עם השנייה". להזכירכם, מדובר באותה מסיבה שאליה הוזמנה גם כוכבת "פאן אם" מרגו רובי, שעל פי השמועות יוצאת כעת עם דיקפריו.

מקור נוסף אמר ל"סאן" הבריטי כי "היו המון דיבורים על מערכת היחסים שלהם. למרות שאורלנדו היה עסוק בעבודה, עדיין היתה שם התנהלות מוזרה". נציגם של בני הזוג הכחיש את השמועות וטען כי "הם מבלים את החגים ביחד". אז למי אתם מאמינים?

פרסומת

אורלנדו בלום ומירנדה קר
וואלק אתם | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images