mako
פרסומת

קייטי פרי וראסל בראנד מתגרשים

14 חודשים בלבד של נישואים הספיקו לכוכבת הפופ קייטי פרי (27) והקומיקאי ראסל בראנד (36). "בצער רב, קייטי ואני מסיימים את הנישואים שלנו", מסר בראנד בהודעה לתקשורת. בינינו, הכי צפוי

ניר סלונים
mako
פורסם:
קייטי פרי וראסל ברנד
קייטי פרי וראסל ברנד | צילום: אימג'בנק/GettyImages, Getty images
הקישור הועתק
קייטי פרי וראסל ברנד
פייר, מפתיע שהם החזיקו כל כך הרבה זמן ביחד | צילום: אימג'בנק/GettyImages, Getty images

אחרי 14 חודשי נישואין בלבד, זמרת הפופ קייטי פרי (27) והקומיקאי האקסצנטרי ראסל בראנד (36) מתגרשים. אתרי הבידור בארצות הברית מדווחים כי בראנד הוא זה שהגיש בקשה לגירושים.

"בצער רב, קייטי ואני מסיימים את הנישואים שלנו", מסר בראנד בהודעה לתקשורת, "אני תמיד אעריץ אותה ומשוכנע שתמיד נישאר ידידים".

כזכור, השניים נישאו בסוף אוקטובר שנה שעברה בטקס בטקס מצומצם שכלל בעיקר קרובי משפחה ומעט חברים באתר הנופש היוקרתי "Aman-i-Khas" בראג'סטאן שבהודו, לא הרחק מהמקום שבו הציע בראנד נישואין לפרי בדצמבר 2009.

בשבוע האחרון הציפו את הרשת דיווחים שונים על משבר בין בני הזוג, כולל צילומים שלו מסתובב בלונדון ללא טבעת הנישואים שלו בעוד פרי בילתה את חג המולד בביקיני בהוואי. עכשיו, עם בקשת הגירושים שהגיש בראנד היום בלוס אנג'לס, זה רשמי לחלוטין. לא תראו אותנו מזילים דמעה. 

קייטי פרי
פרי מבלה בהוואי השבוע. אל תדאגו לה | צילום: splashnews, noon