לא אירוני בכלל: אלאניס מוריסט בכותל
הזמרת, שתופיע מחר בהיכל נוקיה בתל אביב, סיירה היום עם משפחתה בכותל המערבי בירושלים ומשכה לא מעט תשומת לב. את מסע ההופעות שלה היא תסגור מחר במסיבה עתירה באבק כוכבים


לאחר שנחתה אתמול (שבת) בארץ הקודש עם משפחתה, מנהלה האישי ופמליה מכובדת, החלה היום הזמרת אלאניס מוריסט את ביקורה בירושלים.
לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק
בין היתר ביקרו מוריסט ומקורביה בכותל המערבי, ומשכו לא מעט תשומת לב, לא מעט בגלל שלל צלמי הפפראצי והתקשורת שהקיפו ותיעדו כל צעד ושעל של הזמרת.
הזמרת, שלא בדיוק נהנתה אתמול מתשומת לבם של הצלמים, ניסתה להתחמק ונסעה הישר לסוויטה הנשיאותית במלון דן בתל אביב. ואילו היום התמונה כבר נראתה אחרת, ומוריסט נראתה מאושרת וחייכה אל עבר הצלמים שהתרגשו מנוכחותה.
מחר בערב צפויה להתקיים הופעתה של מוריסט בארץ, שגם תסגור את סיבוב ההופעות הנוכחי שלה. את המשך הבילויים בארץ תמשיך במסיבת סיום הופעה שווה במיוחד במועדון תל אביבי. אנחנו נמשיך לעקוב.



