פרטים חדשים על מותו של פרסלי גרבר, בנה של סינדי קרופורד, נחשפים
דיווחים שהועברו למשטרת סנטה מוניקה מצביעים על כך שגרבר סבל ממנת יתר לכאורה ועבר דום לב במוסד הגמילה שבו אושפז, הנתיחה כבר בוצעה, אך סיבת המוות טרם נקבעה. "סינדי שרויה באבל כבד ולא מוצאת נחמה. היא הרוסה לגמרי"

פרטים נוספים על מותו של פרסלי גרבר, בנם של דוגמנית העל סינדי קרופורד ואיש העסקים רנדי גרבר, במוסד גמילה בקליפורניה בגיל 27, נחשפים כעת.
לפי הקלטות שהגיעו לידי מגזין PEOPLE, המשטרה בסנטה מוניקה הוזעקה ביום ראשון לרחוב ברקלי בשעה 09:35 בבוקר בעקבות דיווח על דום לב. בהמשך דיווח המגזין כי כוחות ההצלה הגיעו לכתובת בעקבות חשד למנת יתר, ו"בשלב זה אין אינדיקציה לכך שמדובר בפלילים". מותו נקבע לבסוף בשעה 09:45 על ידי פרמדיקים שהגיעו למקום.

בהודעה שפורסמה אתמול מסרה המשטרה המקומית כי שוטרים גילו את פרסלי כשהוא ללא רוח חיים עם הגעתם למוסד שבו אושפז - לפי דיווחים לא הרבה זמן לפני מותו. נתיחה שלאחר המוות בוצעה במכון לרפואה משפטית שבלוס אנג'לס, אך סיבת המוות ואופן המוות טרם נקבעו, כפי שנמסר. ההכרעה נדחתה כעת עד לקבלת בדיקות נוספות, מה שעשוי לקחת חודשים, ותיקבע על ידי המכון לרפואה משפטית במחוז לוס אנג'לס.
לפני מותו דיבר פרסלי בגלוי על בריאותו הנפשית ועל השימוש בסמים, בהופעות פומביות וברשתות החברתיות; בהופעה הפומבית האחרונה שלו, ב-11 ביוני במאליבו קליפורניה, לצד הוריו, דיבר הדוגמן המנוח באירוע השקה של מיזם שנועד לעורר מודעות לבריאות הנפש, של Aviator Nation, ואמר בין היתר: "הרגשתי הכי חופשי כשהייתי סוף-סוף כן עם עצמי", כשהוא מתכוון לשיתוף במצבו. בהמשך העניק טיפים להרגלים בריאים והמליץ "תזיזו את הגוף שלכם, בלי קשר לאיך שאתם מרגישים. צאו החוצה, תספגו קצת שמש". עוד הוסיף אז: "אם לא בא לכם לזוז, תשכבו על הדשא".

אחותו הצעירה של פרסלי, השחקנית והדוגמנית קאיה גרבר, דיברה גם היא בפומבי על ההתמודדות של אחיה. בכתבת השער של "ווג" סיפרה על מה שהמגזין תיאר כ"מאבק בן עשור בהתמכרות לסמים", בריאיון שפורסם חודש בלבד לפני מותו; קאיה, תיארה איך מצבו "טלטל" את המשפחה, והסבירה כי זה מה שלימד אותה לדחוק הצדה את הצרכים שלה. "מעולם לא רציתי לבקש עזרה. כי זה הרגיש כמו יותר מדי להתמודד עם שני ילדים שזקוקים לה". חקירת מותו של גרבר נמשכת ומטעם המשפחה נמסר כי היא "מבקשת פרטיות בתקופה הקשה והכואבת הזו".
"הם היו כל כך קרובים", אמר מקור ל-Page Six על המשפחה המפורסמת אחרי הטרגדיה. "מה שראיתם ברשת ובתקשורת לא נועד רק למראית עין. הם היו משפחה מלוכדת מאוד. קאיה ופרסלי היו הרבה מעבר לסתם אחים. סינדי בוודאי שבורה לחלוטין". לדברי מקור נוסף, כפי שדיווח האתר, "סינדי שרויה באבל כבד ולא מוצאת נחמה. היא הרוסה לגמרי. זהו הסיוט הגדול ביותר של כל הורה, והמשפחה עדיין מנסה לעכל את כל מה שקרה".