mako
פרסומת

"היא חזרה לאכול!": המעריצים בטרפת מהלוק החדש של אריאנה גרנדה

אחרי כמה שנים טובות שבהן התהדרה בשיער בלונדיני, גרנדה חזרה סוף-סוף לצבע הטבעי שלה, והחזירה את הלוק האייקוני המזוהה איתה - קוקו גבוה. המעריצים כמובן לא נשארו אדישים ומיהרו לברך על השינוי הנחוץ: "סוף סוף היא חזרה להיות ברונטית. הצבע חזר לה לפנים!"

סתיו נגר
פורסם:
אריאנה גרנדה, טקס פרסי גלובוס הזהב 2026
אריאנה גרנדה, טקס פרסי גלובוס הזהב 2026 | צילום: Frederic J. Brown / AFP via Getty Images, Getty images
הקישור הועתק

עכשיו, כשקידומי שני החלקים של הסרט "מרשעת" הסתיימו, אריאנה גרנדה זנחה סוף-סוף את הבלונד החיוור ונתנה למעריצים את מה שהם רוצים. הזמרת והשחקנית בת ה-32 החזירה את הלוק האייקוני שלה, והתגובות ברשתות נרגשות בהתאם.

בטקס גלובוס הזהב שנערך מוקדם יותר השבוע, אריאנה השיבה לחיים את הלוק הנוסטלגי שלה הכולל קוקו גבוה ושיער חום, שמזוהה עם תחילת הקריירה שלה. המעריצים הוותיקים לא הסתירו את ההתרגשות ומיהרו לברך על השינוי.

גרנדה צעדה על השטיח האדום בשמלה שחורה ומרשימה של ויוויאן וסטווד, בחירה שסימנה את ההתרחקות מהאסתטיקה הבהירה והוורדרדה המזוהה עם דמותה של גלינדה מ"מרשעת" וחזרה ללוק השזוף שלה שמזכיר לכולנו שהיא בכלל כוכבת פופ לפני הכל.

"הקוקו של ארי חזר ואני פשוט מאוהבת בשיער החום. כל כך יפה!", כתבה אחת המגיבות בפוסט של E! News. "כן, המלכה ארי, תחזרי ללוק הקוקו כי את נראית פשוט מהמם!", כתב מעריץ אחר. "ופתאום זה שוב 2013", סיכם מישהו אחר את התחושה הכללית.

מעריצים רבים גם שמו לב לגוון השיער הכהה יותר של גרנדה. "תודה לאל שהיא צבעה את השיער. אלוהים, היא כל כך יפה", כתב אחד מהם. "סוף-סוף היא חזרה להיות ברונטית", הוסיפה מעריצה נוספת. אחרים גם התייחסו לרזון הקיצוני שאפיין את אריאנה בתקופת הבלונד וכתבו: "היא מתחילה להיראות בריאה שוב! אני כל כך שמחה בשבילה", היא חזרה לאכול, היא נראית נפלא", "הצבע חזר לה לפנים", ו"השיזוף חזר!".

פרסומת

אבל, כמו תמיד, היו גם מי שפחות התחברו והצביעו על המגרעות שעוד נותרו לאיראנה. "עכשיו היא רק צריכה גם את הגבות שלה בחזרה", כתבה עוקבת. אחרים התייחסו לתיאוריית הקונספירציה שמשהו לא טוב עבר על אריאנה בגלל שותפתה לסרט, השחקנית והזמרת סינתיה אריבו. "טוב לראות אותה בלי סינתיה לצדה", נכתב, ועוד הוסיפו: "בטח סינתיה אורבת לה באיזו פינה".

אריאנה גרנדה, סינתיה אריבו
כשהיא עוד הייתה גלינדה. אריאנה וסינתיה אריבו | צילום: Jamie McCarthy, Getty images
פרסומת

הקוקו הגבוה הפך לאחד מסימני ההיכר הבולטים של אריאנה, וכשנשאלה עליו בעבר, היא הסבירה שכך היא מרגישה הכי בנוח. "זו הדרך שבה תמיד אהבתי את השיער שלי", אמרה בעבר בריאיון ל-Teen Vogue. "תדמיינו אותי בכיתה ד' עם קוקו קטן חצי אסוף בצד שמתנדנד לי על הראש. זה מה שגורם לי להרגיש בנוח, ואני מרגישה שיש אלף דרכים לעשות קוקו. מיליון!". עוד הוסיפה כי הקוקו שלה מסב לה "כל כך הרבה שמחה", ותיארה את התחושה כ"אהבת אמת", בכל פעם שהיא אוספת את השיער.