עם סמפול של "התקווה" ברקע: סידני סוויני בעירום מלא בפרסומת חדשה
השחקנית בת ה-28 מככבת בפרסומת לפלטפורמת הימורי ספורט אמריקאית, שבה היא מדגמנת ענפי ספורט עירומה לחלוטין לצלילי שיר שמסמפל את ההמנון הישראלי. הקהל מתבקש לעמוד?
סידני סוויני (28) העלתה הערב (רביעי) לחשבון האינסטגרם שלה סרטון לא שגרתי, גם בשבילה: פרסומת נועזת לפלטפורמת הימורי הספורט נוביג, שבסופה מושמע Come Down של המוזיקאי האמריקאי אנדרסון פאאק - שיר שכולל סמפול מוכר של ההמנון הלאומי שלנו, "התקווה".
בסרטון נראית השחקנית מדגמנת כמה ענפי ספורט כשהיא לא לובשת דבר מלבד פריטים שמזוהים עם כל ענף - נעלי כדורגל, קסדת פוטבול וכדור כדורסל, לצלילי השיר של הזמר, שיצא לפני עשור ודווקא לא עורר איזו סערה פוליטית אז.

אלא שרוח הדברים השתנתה מאז; בחירה עם הצהרה פוליטית מודעת, רמז סמוי או סתם שיר טוב? כך או כך הלוק של הכוכבת, שדווקא מציינת בפרסומת ש"אין פוליטיקה" אלא "רק ספורט", מקשה על הריכוז מעבר למה שרואים בסרטון.
מי שרוצה למצוא בכל זאת הקשר יהודי מובהק, סוויני, שכיכבה בפרסומת בשלל פוזות אחרות - עירומה על שולחן ביליארד למשל, או, שוב, עירומה כשרק השיער מסתיר לה את החזה, גם נמצאת בזוגיות עם המפיק היהודי והפרו-ישראלי סקוטר בראון. קשר שהפך לרשמי לפני שנה ואחרי חודשים של שמועות.