mako
פרסומת

ברחה כדי להתחתן בסתר? מקורבים לליידי גאגא: "לא שמענו ממנה חודש"

ליידי גאגא וארוסה מייקל פולנסקי, בן זוגה למעלה משש שנים, ברחו כדי להתחתן בסתר, לחגוג ירח דבש ולעבוד על ילד ראשון? חבריהם של בני הזוג משוכנעים שכן. "היא נמצאת עכשיו בירח הדבש שלה"

mako סלבס
mako
פורסם:
ליידי גאגא ובן הזוג מייקל פולנסקי
צילום: instagram, instagram
הקישור הועתק

בסביבתה הקרובה של ליידי גאגא (40) הולך ומתבסס החשד שהיא והארוס, איש העסקים האמריקאי ממוצא יהודי מייקל פולנסקי (42), ברחו כדי להתחתן בשקט, מתחת לרדאר, כך מדווח כעת "הדיילי מייל".

מקורבים לזוג, שמנהל מערכת יחסים יציבה כבר למעלה משש שנים, שיתפו את הצהובון כי "אף אחד לא ראה אותה או שמע ממנה יותר מחודש. כולם במעגל הקרוב שלה חושבים שהיא ברחה כדי להתחתן עם מייקל והיא נמצאת עכשיו בירח הדבש שלה, מנסה להיכנס להיריון".

ליידי גאגא מייקל פולנסקי
צילום: instagram

לדברי אותו מקורב, כוכבת הפופ, שאישרה את השמועות על אירוסיה לפולנסקי לפני כשנתיים, במהלך אולימפיאדת פריז ציפתה להתמסד עם הגעתה לגיל 40, אבן דרך שציינה במרץ האחרון, ולהמשיך לצעד הבא, אימהות, בין היתר בגלל התא המשפחתי שלה מבית. "יש לה רק אחות אחת, נטלי, והיא תמיד רצתה עוד אחים. לכן היא רוצה שלילדים שלה יהיו הרבה אחים כדי שיוכלו כולם להישען אחד על השני".

בחודש שעבר עוד נצפתה הכוכבת, שרמזה לדברי מקורבים כי היא עשויה להתחתן "בקרוב", בצפון קליפורניה, כשהיא מצטלמת עם מעריצים. בהמשך גם העלתה תכנים לרשתות, לא ברור אם הוכנו מבעוד מועד, אלא שמאז, ופומבית, נעלמו עקבותיה - מה שרק מחזק את ההשערות כי השניים מנצלים את הזמן הרחק מצלמי פפרצי בשביל הפרק החדש בחייהם.