mako
פרסומת

שמים סוף לשמועות? קים קרדשיאן ולואיס המילטון מבלים יחד בסופרבול

זה לא סוד שקים קרדשיאן וכוכב פורמולה 1 לואיס המילטון מבלים צמוד כבר זמן מה. עכשיו נראה שהשניים החליטו לעשות את זה רשמי - כי המילטון הצטרף לקים ואחיותיה באירוע הפתיחה של הסופרבול

עלי פרבר-אשכנזי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

קים קרדשיאן ונהג פורמולה 1 לואיס המילטון ממשיכים לעשות כותרות. אחרי שרק בשבוע שעבר סיפרנו לכם על החופשה הרומנטית של הזוג בפריז ועל הסופ"ש המפנק שלהם בבריטניה, נראה שהשניים החליטו לעשות את זה רשמי כשהגיעו יחד לאירוע הפתיחה של הסופרבול שנערך הלילה (בין ראשון לשני) בסן פרנסיסקו.

"לקים ולואיס יש לוחות זמנים עמוסים בעבודה, אז הם מנסים לבלות כמה שיותר זמן יחד. כרגע הם בלתי נפרדים ומתאימים את הדייטים שלהם למחויבויות העבודה שלהם", סיפר מקור לצהובון "הסאן".

נראה שגם משפחת קרדשיאן-ג'נר מפרגנת לקשר הזה; קים ולואיס הגיעו למשחק יחד עם אחיותיה, קורטני וקנדל, וניכר היה שכולם נהנו במיוחד מהופעת המחצית של באד באני (אגב, האקס של קנדל).

במידה שנתקלתם בתמונה רומנטית של הזוג מתנשק לעיני המצלמות בתא, אנחנו כאן כדי לצנן את ההתלהבות ולבשר לכם שמדובר בפרי יצירתו של בינה מלאכותית.