mako
פרסומת

"כאילו הוא בסלון שלו": טראמפ הגיע לגמר ה-NBA - ונרדם בקהל

האיש החשוב בעולם הוא גם ככל הנראה העסוק ביותר - ביתר שאת על רקע הקשר ההדוק עם ישראל, מה שאולי גרם לו להתעייף. אחרי שהגעתו המתוכננת לגמר ה-NBA עורר זעם על רקע סידורי אבטחה נוקשים ו"בזבוז כספים", טראמפ עלה על מחויט וישב הכי קרוב לפרקט - רק ששם הוא תועד בכלל מנמנם

mako סלבס
mako
פורסם:
לא נעים: דונלד טראמפ נרדם בגמר ה-NBA בניו יורק
צילום: X | @CalltoActivism
הקישור הועתק

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ תועד הלילה (בין שני לשלישי) יושב במושבו באחת מסוויטת ה-VIP שבמדיסון סקוור גארדן שבניו יורק, לשם הגיע כדי לצפות במשחק השלישי בסדרת גמר ה-NBA. אלא שבסרטונים ותמונות שהופצו ברשתות, נראה שבחלק מהערב הוא פחות התעניין במה שקורה על הפרקט – ותועד מנמנם.

בתמונות, שזכו כבר לכעשרה מיליון צפיות, נראה טראמפ בן ה-79 בחליפה ועניבה אדומה כשבשלב מסוים, הוא עוצם עיניים ומרכין ראש למשך כמה רגעים. לא ברור אם הנשיא אכן צלל לשנת ישרים או רק נמנם לזמן קצר, אבל התיעוד מהמקום, שהיה הומה, הספיק כדי לעורר לא מעט תגובות ברשתות.

"מנמנם בגמר כאילו זו הספה בסלון שלו. אפילו הבוס צריך שינה קצרה באמצע משחק", נכתב בין התגובות לתיעוד שעלה ב-X. אחרים, כך נראה, זעמו על מחירי הכרטיסים למשחק (למעלה מ-6,000 דולר, כך לפי דיווחים), בעוד "תושבי ניו יורק התמודדו עם סגרי ביטחוניים קיצוניים, רק כדי שהוא [טראמפ] יוכל להשתתף". עוד נכתב: "אלפי דולרים עבור מושבים ליד המגרש וגולת הכותרת של הלילה הייתה תנומה נשיאותית", ו"מבזבזים את הזמן המ****ן של כל האנשים האלה רק כדי לנמנם". אחרים ציינו בלעג את ההתבטאויות של טרמאפ על הנשיא לשעבר ג'ו ביידן, אותו היה מכנה "סליפי ג'ו".

במקביל, ובאופן יחסי לחלוטין, היו כאלה שדווקא צידדו בו: "נשיאים לא מחויבים לעודד ביציע כמו סטודנטים. רגע שקט בסוויטה הוא לא שערורייה או מצב חירום רפואי, אלא אנושי". בתגובה אחרת, נכתב: "תנו לו. הבחור הזה עובר הרבה דברים. אני בטוח שאשתו לא נותנת לו שקט נפשי בגלל ההאשמות נגד אפשטיין. תנו לו לנמנם".

פרסומת

מעבר לכך שהמשחק עצמו סיפק דרמה צמודה (עם הפסד של הניקס), כשהגיע למקום, כך לפי דיווחים, ספג נשיא ארה"ב גם קריאות בוז מהקהל בעת נגינת ההמנון לפני פתיחת המשחק. לא נראה כאמור שזה הדיר שינה מעיניו.