דרמה בריאל מדריד: אמבפה נצפה מבלה צמוד לכוכבת הספרדייה
קיליאן אמבפה מצית שמועות על רומן חדש עם הכוכבת הספרדייה אסתר אקספוסיטו, שהיא לא אחרת מאשר האקסית של חברו לקבוצה, ויניסיוס. נראה שהכדורגלן, שמושבת כרגע מהמשחקים בשל פציעה בברך, מצא דרך לנצל את תקופת השיקום שלו

חלוץ "ריאל מדריד" קיליאן אמבפה, שסובל בימים אלו מנקע מורכב בברך מצא דרך להעביר את חופשת המחלה שלו. הכדורגלן נצפה בימים אלו בפריז כשהוא צמוד לשחקנית הספרדייה, כוכבת הסדרה "אליטה" אסתר אקספוסיטו. השחקנית, רק נזכיר, שהיא ניהלה בעבר רומן עם חברו של אמבפה לקבוצה וינסיוס.
לפי הדיווחים מעבר לים, לא מדובר בסטוץ חולף בין הכדורגלן לשחקנית, השניים נצפו מבלים יחד כבר בפברואר במדריד. הפעם המפגש עבר לפריז כשהם ניצפו במסעדה יוקרתית עם נוף למגדל אייפל ויוצאים יחד מאותו מלון.
אמבפה מתאושש בימים אלה מפציעה בברך שמאל שלו שבעקבותיה הוא לא יכול לשחק במשחק מול מנצ'סטר סיטי בשמינית גמר ליגת האלופות שיתקיים ביום רביעי. אבל מה נגיד - לא נראה שרע לו.