mako
פרסומת

אחרי קריירה בלייקרס: כוכב ה-NBA למאר אודום פתח חשבון אונליפאנס

אחרי קריירת כדורסל מפוארת, נישואים מתוקשרים לקלואי קרדשיאן, התמודדות עם התמכרויות ומנת יתר שכמעט עלתה לו בחייו, למאר אודום פותח פרק חדש בפלטפורמה למבוגרים, שם לא יהיה לבד: גם בת הזוג הנוכחית שלו הצטרפה. מה בתפריט? "חייתי חיים די פרועים, ותאמינו לי, עדיין נשארו כמה הפתעות". מאמינים

mako סלבס
mako
פורסם:
למאר אודום
למאר אודום | צילום: Gilbert Carrasquillo, Getty Images
הקישור הועתק

אנחנו רגילים לראות יוצאי ריאליטי, דוגמניות או משפיענים פותחים חשבון אונליפאנס, אבל הפעם לאתר הסליזי הצטרף מפורסם מסוג אחר - והראשון מה-NBA: למאר אודום בן ה-46, בעלה לשעבר של קלואי קרדשיאן.

אודום, שזכה בשתי אליפויות NBA במדי הלייקרס, השיק את החשבון החדש שלו אתמול (שלישי), ובחר לכתוב בביו טקסט מסקרן מאוד: "ראיתם אותי על המגרש. ראיתם אותי בטלוויזיה. עכשיו הגיע הזמן להכיר את למאר האמיתי", כתב והוסיף, "קצת יותר אישי, קצת יותר שובב, וצד של למאר שעוד לא ראיתם. בואו להיכנס לעולם שלי".

בריאיון ל-TMZ הוא התייחס לתדמית של הפלטפורמה, שמזוהה בעיקר עם תוכן למבוגרים בלבד, אך לא הצהיר מפורשות שזה מה שנראה ממנו. "אנשים שומעים אונליפאנס ומיד חושבים על דבר אחד, אני לא מתכוון לספר לכם מה תראו או לא תראו", אמר. "חייתי חיים די פרועים, ותאמינו לי, עדיין נשארו כמה הפתעות. תמיד הייתי ספר פתוח, אבל יש פרקים שאנשים עוד לא ראו".

הוא כמובן הספיק כבר לעשות טיזר קטן באינסטגרם שלו, כשהעלה לסטורי תמונה בבגד ים עם הכיתוב "בואו נדבר", והזמין את הקהל להצטרף לעמוד החדש שלו עם לינק שצירף לחשבון.

למאר אודום
צילום: instagram

אף שאודום עצמו לא מתכוון לתת לנו ספוילר על מה הוא עומד להעלות, מקורבים אליו דווקא חשפו בפני אתר הרכילות כי הוא צפוי לפרסם תוכן נועז, לא קיצוני מדי בשלב הראשון. וזה לא הכל: גם בת הזוג שלו, רייצ'ל בראדלי, פתחה חשבון בפלטפורמה, ועל פי המקורבים הם צפויים להעלות יחד גם כמה תכנים משותפים בעתיד.

פרסומת

אם ההצטרפות של אלוף ה-NBA וכוכב הלייקרס לאונליפאנס נשמעת קצת חריגה בנוף, בעיקר בהתחשב בהישגים שלו על המגרש, אז היא לא ממש, לכאורה; לצד קריירת הכדורסל המפוארת שלו, החיים האישיים של אודום היו סוערים מאוד מאז ומעולם. הוא ניהל מערכת יחסים מתוקשרת עם קרדשיאן, לה גם היה נשוי במשך שבע שנים (על הנייר), ואף שהרוויח בקריירה שלו כ-110 מיליון דולר - נכנס לקשיים כלכליים קשים.

למאר אודום ורייצ'ל בראדלי
מצאו תחביב זוגי חדש. למאר ובראדלי | צילום: instagram

אגדת הלייקרס התמודד עם התמכרות לסמים ולאלכוהול שהותירה אותו מחוסר כל, עד שנאלץ למכור את טבעות האליפות שבהן זכה. בשנת 2015 הוא נמצא מחוסר הכרה בבית בושות בנוואדה לאחר שלקח מנת יתר קטלנית והתמוטט במקום. הוא אושפז במצב אנוש והיה בשיקום ארוך ואינטנסיבי.

פרסומת
למאר אודום, קלואי קרדשיאן, 2012
עם האקסית. למאר וקרדשיאן | צילום: Jason LaVeris/FilmMagic, Getty Images

המאבק של אודום בהתמכרויות לא הסתיים עם התאוששותו ממנת היתר ב-2015. רק בינואר האחרון נעצר בחשד לנהיגה תחת השפעה ונכנס לתוכנית גמילה נוספת, ובמאי חגג 100 ימים "נקי". מאז הוא ממשיך לדבר בפתיחות על תהליך השיקום ועל הניסיון להשאיר את ההתמכרויות מאחוריו, ועכשיו זה. בהצלחה?